Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta sonra kalp atışlarında bakicaz dediDoktor ne dedi
Anladım hayırlı olsun inşallah bende merakla iki hafta sonra si ni bekliyorum
İyi de kese görünmüş zaten kaç kese görmüş söylemedi mi ikiz olup olmadığı bellidir o aslındaAnladım hayırlı olsun inşallah bende merakla iki hafta sonra si ni bekliyorum
2 hafta sonra kalp atışlarında bakicaz dedi
İkiz olabilir ama 2 hafta sonra tek kese kaybolabilir dedi o yüzden belki yaşayanlar vardır diye sormak istedimİyi de kese görünmüş zaten kaç kese görmüş söylemedi mi ikiz olup olmadığı bellidir o aslında
Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunurİkiz olabilir ama 2 hafta sonra tek kese kaybolabilir dedi o yüzden belki yaşayanlar vardır diye sormak istedim
Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunurkeşke bende yaşasaydım bu ay 2 yumurtam çatlamıştı aşılamam tutsaydı büyük ihtimal benim de ikizlerim olcaktı nasip değilmiş
Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunurkeşke bende yaşasaydım bu ay 2 yumurtam çatlamıştı aşılamam tutsaydı büyük ihtimal benim de ikizlerim olcaktı nasip değilmiş
AmiiiinnnnAmin inşallah çok sagolun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah tekrar nasip eder Rabbım sizede olmasını
4 haftalıkken mi yani adetiniz gecktiğini zaman gittiğiniz sonuç muMerhaba kızlar, ikiz gebelik hcg değeriniz kaçtı 4 haftalıkken? Benim 4438 de ikiz mi acaba diye düşündüm![]()
Adetim 3 gün gecikmişken aldığım sonuçtu4 haftalıkken mi yani adetiniz gecktiğini zaman gittiğiniz sonuç mu
Benm adet 1 gün gecikmeli sonucum 220 acaba ikiz mi diyordum şuanda vazgeçtimAdetim 3 gün gecikmişken aldığım sonuçtu
Benimki de ikiz değil zaten kan değerim uçuşa geçmiş sadece. Buna da bin şükürBenm adet 1 gün gecikmeli sonucum 220 acaba ikiz mi diyordum şuanda vazgeçtimoazartesi 61 di bugun 220 olunca acaba demiştim
Normal artması gereken değer aralıgında sonuçlarınızMERHABA ikiz gebelik çook iistiyorum, beta değerlirle erkenden anlaşılabilitıemu en azından ihtimal veriliyor mu? cuma beta 8 di pazartesi 61 oldu çarşamba 220