Sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mı

Seisler

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
47
20
18
26
20211204_153931.webp
çoğul gebelik olma ihtimali var mi

İkiz olabilir ama 2 hafta sonra tek kese kaybolabilir dedi o yüzden belki yaşayanlar vardır diye sormak istedim
Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunur 🤲🏻 keşke bende yaşasaydım bu ay 2 yumurtam çatlamıştı aşılamam tutsaydı büyük ihtimal benim de ikizlerim olcaktı nasip değilmiş

Amin inşallah çok sagolun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah tekrar nasip eder Rabbım sizede olmasını

Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunur 🤲🏻 keşke bende yaşasaydım bu ay 2 yumurtam çatlamıştı aşılamam tutsaydı büyük ihtimal benim de ikizlerim olcaktı nasip değilmiş

Amin inşallah çok sagolun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah tekrar nasip eder Rabbım sizede olmasını

Merhaba kızlar, ikiz gebelik hcg değeriniz kaçtı 4 haftalıkken? Benim 4438 de ikiz mi acaba diye düşündüm 🙄

MERHABA ikiz gebelik çook iistiyorum, beta değerlirle erkenden anlaşılabilitıemu en azından ihtimal veriliyor mu? cuma beta 8 di pazartesi 61 oldu çarşamba 220

Back
X