Sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mı

İkiz olabilir ama 2 hafta sonra tek kese kaybolabilir dedi o yüzden belki yaşayanlar vardır diye sormak istedim
Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunur keşke bende yaşasaydım bu ay 2 yumurtam çatlamıştı aşılamam tutsaydı büyük ihtimal benim de ikizlerim olcaktı nasip değilmiş

Amin inşallah çok sagolun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah tekrar nasip eder Rabbım sizede olmasını

Umarım kaybolmazlar umarım ikisi de tutunur keşke bende yaşasaydım bu ay 2 yumurtam çatlamıştı aşılamam tutsaydı büyük ihtimal benim de ikizlerim olcaktı nasip değilmiş

Amin inşallah çok sagolun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah tekrar nasip eder Rabbım sizede olmasını

Merhaba kızlar, ikiz gebelik hcg değeriniz kaçtı 4 haftalıkken? Benim 4438 de ikiz mi acaba diye düşündüm

MERHABA ikiz gebelik çook iistiyorum, beta değerlirle erkenden anlaşılabilitıemu en azından ihtimal veriliyor mu? cuma beta 8 di pazartesi 61 oldu çarşamba 220

MERHABA ikiz gebelik çook iistiyorum, beta değerlirle erkenden anlaşılabilitıemu en azından ihtimal veriliyor mu? cuma beta 8 di pazartesi 61 oldu çarşamba 220
Normal artması gereken değer aralıgında sonuçlarınız
İkizde bunların ıkı katı olmalı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…