sizce çok mu abartıyorum ?

Hersey karsilikli degilmi yani sen onun istekleri oyle yada biyle kabul et sana cizzz bugun cezalisin falan kendi agirligi koy cnm biraz

çok teşekkür ederim hepinize zaten bugün ortaya çıktı bu ben bugün sildim salaklık yapıp karakterimden taviz verdim resmen normalde yapmazdım ama yaptım işte şimdi sende yapıcaksın dedim trip yapıyorum bikaç gün soğuk davrancam hala değişmezse herkesi eklerim tekrar zor değil.

Hersey karsilikli degilmi yani sen onun istekleri oyle yada biyle kabul et sana cizzz bugun cezalisin falan kendi agirligi koy cnm biraz
çok teşekkür ederim şimdi bende ona ceza verdim trip yapıyorum bikaç günde soğuk davrancam görür o .

Arkadaşlar merhaba öncelikle az önce kaydoldum sırf bu soru içimi kemirdiği için lütfen yardımcı olun. erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz birbirimizi yeni tanıyoruz aslında..ben 22 o 25 yaşında .. o koç burcu bende akrep . kendisi de bende çok kıskancız ama o beni bastırmaya çalışıyor sen beni kıskanma vs diyor . sosyal hesaplarımdaki erkekleri sildirdi sen bayansın diyor erkeklerin seni bilmesi senin resmine bakması iyi değil falan diyor.onun sosyal hesaplarındakilerinde çoğu erkek ama kızlarda var hepsi arkadaşım hepsinini birebir tanıyorum diyor .. şunu sil desem siliyor ama bişey olduğunda da ben erkeğim diyor . sizce o da bütün kızları silmeli mi yoksa biraz akışına mı bırakayım ? sürekli söz dinlemiyorsun falan diyor sen dinlesen bende senin lafını yere düşürmicem ama ceza sana falan diyor çok mu abartıyorum ?

ya karsi cinsler ocu mu? niye birbirinizin arkadaslarini sildiriyorsunuz ki..bide siz sevgilinizin ogrencisi misiniz de surekli lafini dinlemek zorundaymissiniz.boyle bi iletisim tarzi yok,zaten nasil bi ortamda yetistiyse ozguven patlamasi yasiyor heralde ben erkegim ben erkegim..napalim Allah`ta beni kadin yaratmis nedir yani desenize..

buna izin verirsen bu ilişkide ben erkeğim lafını duyacağın çok zaman olur..
ayağıma yer edeyim gör ki sana ne edeyim misali..
en iyisi toptan kapamak şu feysbuk denen illeti..
ben kapadım oh ne rahat

Back
X