sizce çok mu abarttım kızlar .. :(

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
sinirimden titriyorum var ya hele sevgilimin böyle cevaplar vermesi facesine bir resim koymuş arkadaşlar bi kız var eski okuldan arkadaşımış zaten facesinde öyle pek kız yok 4 5 tane anca ama o kız nedende ya bilerel yapıyor .. resimlerini begeniyor sürekli bende sinir oldum o kız senn resimlerini neden begeniyor su bu birsürü kaga ettik bana ben artık onları kızdan bile görmiyorum umrumdada degil dedi ama benim umrumda dedim sen benim sevglimsen o kız senin resmini begenemez dedim kavga etmek istemiyorum diyo nasıl düşünüyorsan düşün diyor birbirimze girdik var ya bıktım bu kavgalarından dedi ben çok mu abarttım sizce ama çok üstüne gittim :(

benim yudum diye arkadasım senle aynı dertte s... et gitsin cocugu pişman oldu kız

sinirimden titriyorum var ya hele sevgilimin böyle cevaplar vermesi facesine bir resim koymuş arkadaşlar bi kız var eski okuldan arkadaşımış zaten facesinde öyle pek kız yok 4 5 tane anca ama o kız nedende ya bilerel yapıyor .. resimlerini begeniyor sürekli bende sinir oldum o kız senn resimlerini neden begeniyor su bu birsürü kaga ettik bana ben artık onları kızdan bile görmiyorum umrumdada degil dedi ama benim umrumda dedim sen benim sevglimsen o kız senin resmini begenemez dedim kavga etmek istemiyorum diyo nasıl düşünüyorsan düşün diyor birbirimze girdik var ya bıktım bu kavgalarından dedi ben çok mu abarttım sizce ama çok üstüne gittim :(

canım benim.. yahu kıskanma böyle şeyleri bence.. kıskanıyorsan da bu şekilde tepki verme.. erkek milleti kuşa benzer avucuna alıp çok sıkarsan boğulur gevşek bırakırsanda uçaar giderr.. ayarını bilmelisin..
şimdi şöyle düşün.. şayet o hatuna karşı bir alakası olsa senin sevgilin olurmuydu? cevap basit..
kendi kendini telkin et..
bak benzer durum biz sevgiliyken başıma geldiğinde ben kızla samimiyet kurarak atlatmıştım durumu.. sende öyle yap..
o fotografı begeniyor mu sende tut yorum at mesela kızın ismi X olsun:
"ayyy X sevgilim ne tatlı dimi bende beğenmeden geçemedim valla Allahım seni bağışlasın aşkııımmm" de..

bin bir türlü yol var kavga etme.. sorun çıkarma.. çocugu itme.. benim nacizane tavsiyem bu..

bana değer veriyor ve bu durumlara sinir olduğumu biliyorsa
yapmaması lazım.

istemıyorum olay bitmiştir:27:
kendısı rahatsız olsa böyle bir durumdan
o da benden aynısını ısterdı heralde
hatta tamamen silmemı isterdı .

canım benim.. yahu kıskanma böyle şeyleri bence.. kıskanıyorsan da bu şekilde tepki verme.. erkek milleti kuşa benzer avucuna alıp çok sıkarsan boğulur gevşek bırakırsanda uçaar giderr.. ayarını bilmelisin..
şimdi şöyle düşün.. şayet o hatuna karşı bir alakası olsa senin sevgilin olurmuydu? cevap basit..
bak benzer durum biz sevgiliyken başıma geldiğinde ben kızla samimiyet kurarak atlatmıştım durumu.. sende öyle yap..
"ayyy X sevgilim ne tatlı dimi bende beğenmeden geçemedim valla Allahım seni bağışlasın aşkııımmm" de..

bin bir türlü yol var kavga etme.. sorun çıkarma.. çocugu itme.. benim nacizane tavsiyem bu..

sabahtan beri bunu diodum ya :D

canım sen kaç yaşındasın?

ayrıldık ayrıldık çok kötüyüm çok

bana çok gereksiz geliyor bu facebookla ilgili herhangi bir tartışma, hiç girişmeyiz biz sevgilimle facebook konularına. bir sürü yakın erkek arkadaşımla veya grupça fotolarım var, arada erkek arkadaşım sitem eder, hemen sustururum "yok artık bana bunun için bıdı bıdı mı yapıyosun çocuklaşma" derim, daha da konu açılmaz.

bence karışmamak gerekir. çok abartmışsınız

Hiç de abartmıyorsunuz bence. Ne demek yani başka kızlar sizden daha mı önemli, bu kadar mı zor listesinden silmek? Onlar kim oluyormuş bu kadar.

surekli her resmi begeniyorsa kıllanırım ne iş derim ki oda aynısını yapıyor hatta sil dedigi oldu bu yuzdem sildim yani bir kız veya bir erkek icin sevgilisiyle arasını bozmamalı insan o kızda senin oldugunu bile bile yapıyorsa terbiyesizlik etmis

Böyle bir şey için ayrılınmaz ama benden bu kadar çabuk vazgeçen adamdan ayrılmayı yerinde bulurdum seni yerinde olsam.

Şu erkeklerin en iyi başardıkları şey de bir kadına kendisini suçlu hissettirmek. Gayet makul bir davranış sergilemişsin, seni çok önemseyen tavırlarını ona göre belirler ya da kendine çekidüzen verir. Kavga etmek istemiyorum, bıktım bu kavgalarından demek çirkeflik + kolay bir kaçış yöntemi.

Back
X