sizce çok mu üstüne gidiorum napmalıyım? :(((((

muhrezan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
93
0
46
Niğde
sewgilim bu sene ygs we lys bi dünya sınawa girdi. sınaw yüzünden psikolojik sorunlar yaşıo. bnde ona destek olmak istiom we çok sık arayıp msj atyom konuşkan bi insan değil içine kapanık biri. konuşmak istemio bni biçok kez uyardı bn konuşmak istemiom üstüme gelme die ama bn dinlemedim we kendi bildiğimi okudum. dün bna bnden soğu bn sana aşık olyim bn arayıp soryim sen bni arama dedi bnde ayrılalım ole istiosan dedim. bendeki fotorafını camda konuşurken gözünün önünde yırttım kahroldu gerçekten. bna face şifresini de wermedi ama bni aldatmadığına eminim zaten arkları hep erkek napmalıyım bna bi akıl werin

Bu nasıl bir yazı şeklidir anlamadım. Önce özenti olmayı bırakıp düzgün yazmayı öğrenirsen hem kendini daha iyi ifade edersin hemde insanlar konunu ciddiye alıp yorum yazar.

Diğer yazılanları bir nebzede olsa anlıyordum ama bunu anlayamadım ..Ne olur biraz özen Türkçeye

muhtemelen yaşınız 17 18 die..

çocukça şeyler bunlar.. kçk görmüyorum yanlış anlamayaln..
ama biraz daha olgun olmayı deneyebilirmsiniz..
fotografı yırtmak.. bu resmen saygısızlık.. ne amaçladın o fotgrafı yırtınca..
çocugun sana"" ah sevgilim fotografımızı yırttın çok üzüldüm artık telde konuşabiliriz" demesinimi bekledin.. amaç hiç bi zaman peşinden koşturmak olmamalı.. eger bunun adı sevgiyse hiç bi zaman bunu düşünmiceksin.. (bnm kanaatimce)

2.bir konu.. çocuk ygs lys çalışıyor.. bunlar önemli sınavlar..heleki günümüz türkiyesinde.. yarın öbürgün hayatında olmayacagın bile kesin değilken çocuk senn yerine sınavı tercih ediyor..
ona destek olabilirdin.. sen destek değil ilgi beklemişsin.. şunun şurasında 2 hafta kalmış.. biraz sabretmeyi deneyebilirsin..

ve bnm kanaatimce; çocuk senle olmayı düşünmediği için böyle davranıyor.. bunlarda senn ona yaptıgın davranışlardan dolayı..

sen okuyormusun?
psikolojisi falan bozuk değil bence sevglinin.
sadece geleceğini düşünüp mantıklı kararlar vermiş.seninle saatlerce konuşup "Boşver aşkım sınavları senden önemli mi" deseydi eğer çok mu mutlu olucaktın?
çok ilginç.

ßelli ki yaş ortalamanız 16-18... ßu yaşlarda normaldir bu tarz şeylerin yaşanması ama kendine çekidüzen vermessen ileridede aynı sorunlarla karşılaşabilmen muhtemel.. Erkek arkadaşın çok güzel konuşmuş aslında ''bırak sen arama ben arıyım ben aşık olıyım'' diye.. Kaç kovalıyım demiş resmen.Keşke onun dediğini yapsaydın..Kaçan kovalanır sonuçta

Gerçekten fazla üstüne gitmişsin ve pişman olcağın şeyler yapmışsın. O sana üzerime gelme dediği anda güzellikle tamam deyip geri çekilmen gerekirdi. Ama fazla değil... Gerektiğinde arayıp sormalısın günde 1 defa mesela.. Öyle zırt pırt fazla değil. Ve suratta asmaman gerekirdi. Sen böyle yaptığında o zaten ister istemez senin yanında isteyecek ve sürekli arayan sorayan o olacak. Tabi o biraz naz yapmış. Yani fazla ilgiye gelememiş ama onada hak vermek lazım sınav stresi nede olsa.. Ve o kamerada yaptığın şey büyük bi hata. Bundan sonra ondan bir adım beklememlisin bence. Bunu yapıpta daha da üstüne gitme. Geri çekil biraz sessiz kal. Çünkü o hareketi yapıp sonra yanaşmak, sıkmak boğmak dengesizlik olur ve çocuğun kafasında soru işaretleri bırakırsın. Ama pişman olduğunu belli et aşırıya kaçmadan. Bakalım o ne yapacak..

Son düzenleme:
Valla çocuk açık açık anlatmış ne istediğini...Daha ne desin ?
Sıkboğaz etme,azıcık çek kendini.
Seninle olmak istiyorsa,O sana yaklaşır zaten.

kendimi geri çektim bi müddet ona herzamankinden biraz ilgisiz dawrandım ben zaten onu bi yıldır bekliodum camda yaptığımın hata olduğunu biliorum ama sinirli biriyim we bi yıldır o tüm kaprislerini bnden çıkardı bnde haliiyle çok gerildim we bunları yaptım işte ama neseki şu ilgisiz tawırlarım onu kendine getirdi şimdi eskisindende iiyiz maşallah umarım hep bole olur bu arada 17 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…