Sizce çokmu eğri revizyona gerek olurmu (resimli

D8092A1D-C79F-4CE3-948C-A6F349E866A9.webp

Çok geçmiş olsun. Bende revizyon olanlardanım hatta 3.yü olacak olanlardanım. Burnunuz garip görünmüyor. Ödeminiz iniyordur muhtemelen. Düzelir gibi görünüyor. Ama en doğru olanı doktorunuz gördüğünde cevaplar tabi.

Çok geçmiş olsun. Bende revizyon olanlardanım hatta 3.yü olacak olanlardanım. Burnunuz garip görünmüyor. Ödeminiz iniyordur muhtemelen. Düzelir gibi görünüyor. Ama en doğru olanı doktorunuz gördüğünde cevaplar tabi.
Ooo 3. Olmasına çok üzüldüm nasıl oldu bu kadar şanssızlık hepisimi beceriksizdi

İkisinde kapalı ameliyat, törpülemeyle küçük rötuşlar yapıldı ama maalesef sağ sol profilim farklı görünüyor. Doktorla uyuşamadık bir türlü başta beni çok iyi anladı sanmıştım, bambaşka sonuçla karşılaştım. Bende 2.5 ay yeni doldu uykularım kaçmıştı ama artık kabullendim. Umarım size gerek kalmaz, benimde sonuncu olur.
Ooo 3. Olmasına çok üzüldüm nasıl oldu bu kadar şanssızlık hepisimi beceriksizdi

İkisinde kapalı ameliyat, törpülemeyle küçük rötuşlar yapıldı ama maalesef sağ sol profilim farklı görünüyor. Doktorla uyuşamadık bir türlü başta beni çok iyi anladı sanmıştım, bambaşka sonuçla karşılaştım. Bende 2.5 ay yeni doldu uykularım kaçmıştı ama artık kabullendim. Umarım size gerek kalmaz, benimde sonuncu olur.
benimde törpüleme ve ufak kaldirma işlemi olacak zor oldumu cok merak ediyorum

benimde törpüleme ve ufak kaldirma işlemi olacak zor oldumu cok merak ediyorum

Zorluğu kişiye göre değişiyor. Siz her şeyin olabildiğince kolay geçeceğine inanın. Ben beklediğimden rahat geçirmiştim. Sizde de iki işlem olacakmış, iyileşmesi zor olmayacaktır. Ameliyat sonrası serum, ağrı kesici sizi kendinize getiriyor. Genellersek tampon varken nefes alma verme, uyuma biraz zorluk çıkarabiliyor. İlk üç gün yüzünüz şişiyor, hafif morarmalarla karşılaşabilirsiniz. 1 haftada kendinize geliyorsunuz. İlk hafta dikkatli hareket edin, ilaçlarınızı düzenli alın ve ben ameliyat oldum diye kafanızda büyütmeyin, yürüyüşlerinizi yapın. Telaş etmeyin yeter.

Back
X