- Konu Sahibi efemmmmmmmmmmmmmm
-
gitmeye gönlü var mı o önemli eşim benim zorumla bi kez gitti kaytarmak için elinden geleni yaptı ve nitekim kaytardı gönülsiz se kendini yorma
soz verdı gıdecez dıye ama olaylar nasıl gelısır bılemem.artık sa brım kalmadı sınırıne ,tıtızlıgıne.cvp vermemi hazmedemıyo ben buyugum evın reisıyım dıyo.sız hıc cevap vermıyomusunuz yaa.bı benmıyım.gıtmemiz ise yarayacakmı cok merak edıyorum valla
gunaydın arkadaslar.burda konu acmıstım ama bılmeyenler ıcın ozet geceyım.esımle asamadıgımız bır suru sıkıntılar var.9senelık evlılıgım 2tane canım var.sorun esımın cok takıntılı olması.mesela cok tıtız,duzenlı,herseye karısır, bazen bızı asker gıbı emır verıyo, bu arada kendısı asker.ha en onemlısını unuttum asırı sınırli.sınırlenınce gozu bısey gormuyo.tabıkı bende cok degıstım.artık sabrım kalmadı her dedıgıne cvp verıyorum .bende sınırlı bırı oldum cıktım.dun cok buyuk kavgamız oldu.cok kırıldım .bıttı artık dedık yapamıyoz.aile buyugumuz 2yavrunuz var bıde psıkıyatrı yada evlılık terapısını deneyın dedı.konustuk ben gıdelım yoksa bu ıs yurumeyecek dedım.ıkna oldu cok sukur.coktandır ugrasıyodum zaten.sıze olan sorum ıse asker eslerı yada boyle sorunu olupta psıkıyatrı ,evlılık terapısıyle cozen varmı.
ben de varım ve şuan öyle doluyum ki iş yerinden çıkıp gidip saatlerce ağlaya ağlaya sokaklarda deli gibi dolaşmak istiyorumm
benimki de söz verdi ama yürekten istiyor mu inşallah işe yarar inşallah düzelirr
Canım benim eşimde asker kökenli.Liseyide askeri lisede okumuş,sonrada Hava Harp Okulundan mezun,çeşitli yerlerdede görev yaptı.Evet gördükleri sıkı eğitimler nedeniyle çok disiplinli,titiz oluyorlar.Benim eşimde böyle,sinirlide sayılır 12 yıllık evliyiz.Ama ben bir şekilde alıştım ya da görmezden geliyorum artık herhalde.Allah yardımcın olsun canım.
cok saol canım.gercekten tukendım .bende guclu degılım.sozlerıne tahammul edemıyorum.emır vermesıne,sureklı tıtız olmamı ıstemesıne,sınırlı tavırlarına dayanamıyorum.2cocuk var tam bı babacı.aılemde yasamak ımkansız gıbı bısey.hersey tıkandı.nefes alamıyorum.eger susarsan,her dedıgıne cvp vermezsen senden ıyısı yok.offffffff
gunaydın arkadaslar.burda konu acmıstım ama bılmeyenler ıcın ozet geceyım.esımle asamadıgımız bır suru sıkıntılar var.9senelık evlılıgım 2tane canım var.sorun esımın cok takıntılı olması.mesela cok tıtız,duzenlı,herseye karısır, bazen bızı asker gıbı emır verıyo, bu arada kendısı asker.ha en onemlısını unuttum asırı sınırli.sınırlenınce gozu bısey gormuyo.tabıkı bende cok degıstım.artık sabrım kalmadı her dedıgıne cvp verıyorum .bende sınırlı bırı oldum cıktım.dun cok buyuk kavgamız oldu.cok kırıldım .bıttı artık dedık yapamıyoz.aile buyugumuz 2yavrunuz var bıde psıkıyatrı yada evlılık terapısını deneyın dedı.konustuk ben gıdelım yoksa bu ıs yurumeyecek dedım.ıkna oldu cok sukur.coktandır ugrasıyodum zaten.sıze olan sorum ıse asker eslerı yada boyle sorunu olupta psıkıyatrı ,evlılık terapısıyle cozen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?