Sizce de doğru mu yaptım?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
sevgilimle bugün tartıştık akabinde bilmeden konu, ben öl desem ölceksine geldi. Ne demek istiyorsun derken, ben sacını boya demessem boyamazsın, ben kaşlarını aldırma dersem aldırmazsın, ben bırak hastanede yatan babaannen annen olsada refaketçi kalamazsın dersem kalmıcaksın, vs. Şeyler yazdı, ayrıca annemin ve kardeşimin hatları benim kimliğimle alınmıştı bunları kendi kimliğinden çıkartcaksın, bu numaralar senin üstüne olmucak gibi anlamsız bir çıkışta yaptı bunlarda anlaşılmıcak bir şey var mı dedi? Yok dedim, itirazın var mı dedi. Var dedim. Artık benim için yoksun dedi.
Şükür dedim.

Birde nişan olcaktı. Bu nasıl bir kafa çözemedim. Aşırı sinirliyim.

Yaşlar 24/29 (o)

sevgilimle bugün tartıştık akabinde bilmeden konu, ben öl desem ölceksine geldi. Ne demek istiyorsun derken, ben sacını boya demessem boyamazsın, ben kaşlarını aldırma dersem aldırmazsın, ben bırak hastanede yatan babaannen annen olsada refaketçi kalamazsın dersem kalmıcaksın, vs. Şeyler yazdı, ayrıca annemin ve kardeşimin hatları benim kimliğimle alınmıştı bunları kendi kimliğinden çıkartcaksın, bu numaralar senin üstüne olmucak gibi anlamsız bir çıkışta yaptı bunlarda anlaşılmıcak bir şey var mı dedi? Yok dedim, itirazın var mı dedi. Var dedim. Artık benim için yoksun dedi.
Şükür dedim.

Birde nişan olcaktı. Bu nasıl bir kafa çözemedim. Aşırı sinirliyim.

Yaşlar 24/29 (o)
Oldu paşam var mı başka emrin deseydin. Hadsize bak!

Bravo size.Ama yıllarımı verdim ama emeğim var ya değişirselerin ardına sığınmadan kesip atmışsınız.Evlenmeden önce bunları konuşup gözünüzü açtığınız için şanslısınız sadaka verin.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle bir ilişki de mutlu oluncağına inanmadım. He değişirmi diye sans vereli zaten olmuştu. Her ne kadar bak böyle diyorum ama bunları istemem açık kapısı bıraksada bu saçma beklenti, sağlıklı bir evlilik olamıcağının göstergesiydi. Amacını ve egosunu çözemedim. Sorsan ölür biter
Benim için deli seviyordur beni. Bla bla

Yürüsün gitsin yahu.Onunla mı uğraşıp duracaksınız?

ergen desem değil eşşek kadar da adammış..
Vallahi çözemedim ben kendilerni, çok değil bir buçuk hafta önce de sensiz olamam, nefes alamam. Biz bir olmazsak eksik oluruz. Sacma sapan aşk cümleleri. Sinirlerim tepeme çıktı. Tüm dertler bitti adam saç
Boyasına takmış :)) ay keşke dünyada ki tek dert saç boyası olsa vallahii

Bu neyin kafası ne yiyip içiyordu acaba merak ettim sizede çok geçmiş olsun.

Bu neyin kafası ya, böyle erkekler var mı allah aşkına, şükür hiç bir dönem karşıma çıkmadı.

bu adam bir günde böyle olmadı illaki vardır bunun öncesi. keşke en başında haddini bildirseydiniz ama neyse ki kurtulmuşsunuz.

Back
X