Sizce de doğru mu yaptım?

sevgilimle bugün tartıştık akabinde bilmeden konu, ben öl desem ölceksine geldi. Ne demek istiyorsun derken, ben sacını boya demessem boyamazsın, ben kaşlarını aldırma dersem aldırmazsın, ben bırak hastanede yatan babaannen annen olsada refaketçi kalamazsın dersem kalmıcaksın, vs. Şeyler yazdı, ayrıca annemin ve kardeşimin hatları benim kimliğimle alınmıştı bunları kendi kimliğinden çıkartcaksın, bu numaralar senin üstüne olmucak gibi anlamsız bir çıkışta yaptı bunlarda anlaşılmıcak bir şey var mı dedi? Yok dedim, itirazın var mı dedi. Var dedim. Artık benim için yoksun dedi.
Şükür dedim.

Birde nişan olcaktı. Bu nasıl bir kafa çözemedim. Aşırı sinirliyim.

Yaşlar 24/29 (o)
Allah kurtarmış

sevgilimle bugün tartıştık akabinde bilmeden konu, ben öl desem ölceksine geldi. Ne demek istiyorsun derken, ben sacını boya demessem boyamazsın, ben kaşlarını aldırma dersem aldırmazsın, ben bırak hastanede yatan babaannen annen olsada refaketçi kalamazsın dersem kalmıcaksın, vs. Şeyler yazdı, ayrıca annemin ve kardeşimin hatları benim kimliğimle alınmıştı bunları kendi kimliğinden çıkartcaksın, bu numaralar senin üstüne olmucak gibi anlamsız bir çıkışta yaptı bunlarda anlaşılmıcak bir şey var mı dedi? Yok dedim, itirazın var mı dedi. Var dedim. Artık benim için yoksun dedi.
Şükür dedim.

Yaşlar 24/29 (o)
Resmen sen yaşama ben seni kukla gibi oynatayım demek istemis. Yaptığın cok çok cok dogru bir hareket olmuş.

Gece gece mutlu sonlu bir hikaye okudum sayenizde teşekkürler :super:
Mutlu son illa evlenip sonsuza dek mutlu yaşamak değil bence . Bu denyoya verdiğiniz yol , sizin mutlu sonunuz, mutlu başlangıçlarınızın anahtarı .
Keşke tüm kadınlarımız bu bilinçte olsa
Sakın ola geri dönmeye kalkmayın
Doğru yoldasınız

Şükür dedim.

Yaşlar 24/29 (o)
Iy bu nerenin öküzüymüş acaba iyi yapmış ayrılmakla sizi bi dertten kurtarmış.

Gece gece mutlu sonlu bir hikaye okudum sayenizde teşekkürler :super:
Mutlu son illa evlenip sonsuza dek mutlu yaşamak değil bence . Bu denyoya verdiğiniz yol , sizin mutlu sonunuz, mutlu başlangıçlarınızın anahtarı .
Keşke tüm kadınlarımız bu bilinçte olsa
Sakın ola geri dönmeye kalkmayın
Doğru yoldasınız
Hihhi:) teşekkürler şekerim, yorumun bana ayrı enerji kattı. Ayy yok yeterince döndüm, midemi bulandırdı artıık.. nerenin ağası bilmem ama bizim köyün delisi olduğuna eminim artık

Okurken dedim ki şimdi özür diledi barıştık gibi birşey gelecek ama gelmedi:) ve çok sevindim böyle tam zamanında köşeyi dönenlerin alnından şakkadanak öpesim geliyor.
Öptüm sayın.

Nefes alabilir miyim canim derdim. Sonra da aynen yaptigini yapar, defedip sukur derdim :) Seni tebrik ediyorum. KK'da boyle guclu kadinlar gormek de varmis Kaderde :KK50:

Her dediğimi yapcaksın anlamında, hani öyle ki öl desem bile öleceksin. Bunu kabul etmen lazım dedi ve örnekledi. Saç boyasından konu açıldı, normalde boyaya karşı değildi bugün sevmediğini örnektik karşıymış. Boyarsam onu
Çiğnermişim bla bla.. amaan ne büyük hata demi ne büyük bir edepsiZlik saçı boyamak.
Ahlaksız herif. Hani evliliğe beş kala, benim çocuğum olmuyor diyen erkekler varmış ya, sanki onlar gibi; sorun çıkarıp sizin vazgeçmenizi istemiş.

Bana bi tanesi benim hayır olmaz dediğime evet olur diye tutturur musun demişti. Ben de aptalım ya, evlenmeden tüm iplerimi ona vereceğim.

seni güdümüne almış ömrün zehir olur arkana bakma bir daha kaçççç hattını değiştir arın bu kaba adamdan
kadınlar erkekleri hayatınızın merkezine koymayın şımartmayın tamam seviyoruz ama biz de değerliyiz

Şükür dedim.

Yaşlar 24/29 (o)
Valla bişey diyemiyorum tipik ataerkil mantığı hatta karşısındakini yok sayan bi mantık yani ataerkil bile değil resmen senin beynin yok o yüzden sen mantıklı kararlar veremezsin ben ne dersem onu yap demek istemiş siz de çok güzel cevap vermişsiniz .bunun üzerine tek kelime bile etmeyin tekrar arar da konuşmak vs isterseniz bu şekilde devam eder

Back
X