Sizce de gercekten bitirmis mi yok sa benım mı oyle dusunmemi istiyor ?

tulra

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
92
1
298
45
Samsun
arkadaslar bir yıldan fazla beraber oldugum erkek arkadasımla gecenlerde tartısmamız sonucu ayrıldık neden onun ilgisizlikleri tabi bu bana göre ona görede benim her konuya surat etmem.. ne zamandır yanımda mutluymus gibi gelmiyor bana ben bunu dile etirdigimde de bana kızıp benim abarttıgımı herseyin normal oldugunu söylüyor ama degil en son dayanamadım ve bitsin dedim benim an 10sorun ettiğim seyleri önemsemiyordu cünkü.. bitsin dedim ve iyi tamam dedi cabalamadı bile simdide herkese iyi oldugunu sitresini attıgını söylüyormus..arkadaslarınada benim ona saygı duymadıgımı söylemis sizce de gercekten bitirmis midir ? ne yapmalıyım ???:59:

bu arada bu benim kendi üyeliğim degil ablamın üyeliği yanlıs anlasılmasın :))

arkadaslar bir yıldan fazla beraber oldugum erkek arkadasımla gecenlerde tartısmamız sonucu ayrıldık neden onun ilgisizlikleri tabi bu bana göre ona görede benim her konuya surat etmem.. ne zamandır yanımda mutluymus gibi gelmiyor bana ben bunu dile etirdigimde de bana kızıp benim abarttıgımı herseyin normal oldugunu söylüyor ama degil en son dayanamadım ve bitsin dedim benim an 10sorun ettiğim seyleri önemsemiyordu cünkü.. bitsin dedim ve iyi tamam dedi cabalamadı bile simdide herkese iyi oldugunu sitresini attıgını söylüyormus..arkadaslarınada benim ona saygı duymadıgımı söylemis sizce de gercekten bitirmis midir ? ne yapmalıyım ???:59:

ilgisizsin demişsin çabalamamış
ayrılalım demişsin tamam demiş
bitmesini istemeyen uğrasır bitmemesi için emek verir..
böyle davrandıysa malesef bitmiştir..:31::31:

Bitmiştir güzelim bitmiştir..eğer ondan ilgi bekliyorsan ve ne yapman gerektiğini bilmiyorsan bir süre sessiz kal canım bakalım seni arıyacak mı...özleyecek mi..seni gerçekten hala seviyorsa herşeye rağmen seni arar

üzgünüm ama aranızdaki ilişki çoktan bitmiş bence..seven insan sevdiğini kaybetmemek için uğraşır..oysa hiç bişiy yapmamış..

Ben de bunu anlamıyorum ya, şimdi diyeceksiniz ki çocuk kızın yanında mutsuz olsaydı söylerdi. Hayır kardeşim bazı erkekler başkalarını sevmeye başlasalar da söylemeyebiliyorlar. Konu sahibi arkadaş sevgilisini mutsuz görmüş,o çocuk da bi zahmet mutsuz olmadığına ikna etseymiş, veya neden böyle zannettiğini sorsaymış,ölür müydü yani!?

Ne kadar içe kapanık ilişkiler yaşıyoruz ya! Sevmek ne demek? Emek vermek değil mi? Emek vermek dürüst,net olmak,sorunları paylaşmak demektir..
Belki erkek arkadaşınız size blöf yapıyor,bakalım böyle davranırsam hemen ayrılığı kabullenmiş gibi gösterirsem bu huyundan vazgeçerek dönecek mi vs.. kimbilir.. Ama sıkıntısı bariz belli oluyor ama anlatmaya yanaşmıyorsa boşverin gitsin.

Hayat ,kuşlar ,böcekler yaz gelıyor

denize gıtmekte var .

Hayatta tek güzel şey bir erkekle yaşadıklarımız değil

sen hayattakı diğer güzellıklere dal

gelirse hay hay

gelmezse bay bay

üstünde cok durmayacaksın erkeklerın ben bunu derım artık

sevıyorsan sallasan döner ,yenısını bulamazsa döner,sen kadar ona ıyı davranını bulamazsa döner

erkekler kısaca dönektir .Ha sen bu döneklığı kaldırırım ,kendıme layık bulururm dersen

umut et dönsün dıye.

Bu ilişki bitmiş,siz onun ilgisizliğinden sıkıldığınızı söylemişsiniz,sizin konuşmalarınız da onu boğmuş.
Bitsin dediğinizde hemen kabullenmiş üstelik arkadaşlarına da stresten kurtulduğunu belirtmiş.Hiçbir pişmanlık belirtisi yok onda. Zaten siz de ilgisizlikten şikayetçisiniz yeniden barışsanız bile kişi belli değişmeyecek.,aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek saçma olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.

bence o seni kendinden soğutmuş senin ayrılmanı sağlamış işte... malesef ki bazı erkekler böyle söyleyemiyolar soğudum ayrılalım diye... bnmde başıma geldi biliyorum bi erkeğin ilgisi azalıyosa ki kadınlar bunu hemen anlar erkekler inkar etsede :))) o ilişki bitmesin diye çabalamıyosa bilki seni sevmiyodur artık acı ama gerçek...

sevmemekle alakasi yok, karsi taraf 'bitirelim' derse ben de tamam derim napim beni istemeyeni isteyecek halim yok cok sevsem de kalbime gomerim artik. o da oyle dusunmustur belki. devir nazlanma devri degil.

İlişkinizin bitmesini isteyerek merak ettiğiniz soruyu cevaplamış daha neyi bulmaya çalışıyorsunuz ki?

Bitirmesini geçtim size değer verse önüne gelene bahsedermi sizden?

Bitirmiş evet.
Soğutma politikası uygulamış.Bittiğini sana söyletmiş.
Sen sağ o selamet yoluna gitmiş.

Burada bittiği halde kabullenmeyenleri okudukça üzülüyorum.
"Ayrıldık,3 gündür aramıyor" diyen bile olmuştu.

sana değer verseydi kazanmak isterdi.hiç ilgilenmemiş bile.bence sende daha fazla ilgilenme ve sakın arama.intikam almayada calısma.dünkü cabaların boşagider.dahada üzülürsün tatlım...

sevgilimle 1 haftalık bir küslük dönemimiz oldu. Çok sinirliydim, üzgündüm, beni kaybetmekten korkmadığını düşünüyordum. Acaba ayrılmak mı istiyor diye kendimi yiyordum. Sonunda dayanamadım (birazda arkadaşlarımın etkisiyle ki gerçekten pişmanım sevgilimden ayrılmayı bugüne kadar hiç düşünmedim) ve ayrıldığıma dair mesaj attım. O da öyle istiyorsan öyle olsun gibisine bir mesaj attı. Sonra aynı saat içinde defalarca aradı mesaj attı. Kuzenimi aramış konuşmuş. Beni çok merak etmiş. Sinirden cep telefonunu kırmış. Sonra telefonda konuştuk ve barıştık. Bu olaylar sadece 2 saat içinde gerçekleşti.

Canım söylemek istediğim şu. Ayrılmak istemeyen erkek çabalar. Ayrılığa razı olmaz.Uğraşır. Bence sevgilin senle iplerini çoktan koparmış. Eğer ki biz yanılıyorsak ki inşallah öyle olsun. seni kaybetmemek için dönecektir. Dönmüyorsa da yapacağın bişey yok. Kendi yoluna bakacaksın. Kendini hırpalamamaya çalışacaksın.

bu konuda süre zarfı da önemli ama anlattığınız kadarıyla uzun bir süre geçmiş. deseydiniz ki 5 gün 7 gün vs belki burnunuzu sürtmek için yapıyor olabilir derdim. bazı erkekler vardır hepsini kötülemek olmaz sen bitti dediğinde aramaz,tamam der,bitsin der, ama içi yanıyordur yani gurur yapıyordur kısacası. ilk adımı senden bekliyordur. fakat herkese iyyim diye söylemesi konusu benim kafamı karıştırdı açıkcası doğru da olabilir sizi yıpratmak için de olabilir. çok inatçı bir insan da olabilir biz tanımıyoruz sonuçta sizin aramanızı bekliyordur. yani en doğrusu sizin burda ne yapmak istediğiniz,karar sizin ya arayın ya da bekleyin.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X