Sizce de öylemi?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar
Uzun zamandir aklima takilan bir seyler var.Sizlerin de fikrini almak istedim.
Simdi benim is yerimde 10 -15 kisi beraber calisiyoruz.Tabi herkes farkli karakterde.Ben ise her zaman ise odakli daha fazla ne yapabilirim derdindeyim.Cünkü yeni basladim sayilir.Ama bakiyorum herkes neresi kolay nerde is az oraya kaciyim derdinde.Kafe tarzi bir yer.Neyse herkes kendinden sorumlu deyip isimi yapmaxa calisiyorum.
Ama herkeste bir ego varki anlatamam.Ben mesafeliyimdir ki özel yasamimda da böyleyim.Ama orda mesafe denilen birsey yok .Cok senli benliler ha uzun zaman falan da calismiyorlar.Mesala birsey isterken falan lütfen yok direk hatta bazen emir kipi.Hic hoslanmam bu tarz hitap sekillerinden.Birde yalakalik varki o daha beter sürekli patronlara yaranma hatta ne olursa direkt telefonla yetistirme ,sikayet etme gizli gizli..Artik iyice gözüme batiyor hepsi.Böyle mi olunmasi gerekiyor?Cünkü baktilar ben bunlarin muhabbetlerine katilmiyorum bu sefer iste polemige cekmeye ugrasiyorlar?Tabi muhattap olmamaya calusiyorum ama yavas yavas da sinirleniyorum artik ki benim tersim pistir yani.Fikirlerinizi düsüncelerini bekliyorum.

Kimin ne kadar çalıştığını, ne yaptığını yöneticiler iyi bilir. İsteyerek ses çıkarmaz, özel konuşur vs. ama herkes birbirini bilir. Siz kendi işinize bakın, diğerlerini boşverin size bulaşmadıkça.

Kimin ne kadar çalıştığını, ne yaptığını yöneticiler iyi bilir. İsteyerek ses çıkarmaz, özel konuşur vs. ama herkes birbirini bilir. Siz kendi işinize bakın, diğerlerini boşverin size bulaşmadıkça.
Iste bulasmasalar mesala bir kac gün önce ayni pozisyonda olan bir arkadas gelmis bana iste her dediklerini yapma bilmem bisey birsürü konustu.Güya tecrübeli oluyor da bana akil veriyor.

İş tanımınız olmayan işe niye atılıyorsunuz?
Yükselme ihtimali olmayan pozisyonlarda gereksiz bir çabadır.

Sizi hem yorar hem yalakalık amacıyla ekstra iş yapıyormuş izlenimine sebep olabilir.

İşinizi hakkıyla yapın.
Temel seviyede herkesle iletişimde olun yeterli.
İş hayatının doğası bu.

Yapman gerekenden ne eksik bişey yap ne fazla bişey.
Kimseye de bulaşma.
İşine bak geç.
Heryer öyle.

İş tanımınız olmayan işe niye atılıyorsunuz?
Yükselme ihtimali olmayan pozisyonlarda gereksiz bir çabadır.

Sizi hem yorar hem yalakalık amacıyla ekstra iş yapıyormuş izlenimine sebep olabilir.

İşinizi hakkıyla yapın.
Temel seviyede herkesle iletişimde olun yeterli.
İş hayatının doğası bu.
Cok haklisiniz ama maalesef is tanimi yok .Ilk basta bana söylenen pozisyonla simdi cok farkli.Tabiki rahatsizligimi belirttim .Klasik biz burda aile gibiyiz herkes her ise bakmali,yetistirmeli falan.Niye?Cünkü ordakiler sirf yalakalik olsun diye herseye tamam diyorlar.Ee bende böyle olmaz deyince göze batiyorum.

Yapman gerekenden ne eksik bişey yap ne fazla bişey.
Kimseye de bulaşma.
İşine bak geç.
Heryer öyle.
Bulasmak derken asla öyle bir huyum yoktur ha haksizliga göz yummam.Ama dedigim gibi normalde günaydin iyi aksamlar dedigim birisi bugün gelmis mola da benim calistigim bölümü elestirme hakkini buluyor kendinde.Komik olan ayni bölümde bile degiliz pozisyonlarimiz cok farkli. Onun yapmak istedigi tartisma cikarmak biliyorum ki bir aydir ordayim hic sustugunu görmedim.Herkes isine baksin dedigim halde susmuyor hala.Anlamiyor .

Back
X