Ayyyy, kizlar aylardir bi türlü cözülmek bilmeyen bir muamma'nin icindeyim ... :bbo:
Görüstügüm biri var, ilk görüste vuruldum kendisine. akannehir
Iste tanistik, telefon numarasi alisverisinde bulunduk. Ve 2 veya 3 aydir görüsüyoruz, görüsmelerimiz sadece telefonlasmaktan ibaret.
Neden diye sorarsaniz, cünkü suan askerligini yapmakta, alman vatandasi oldugu icin, burada yapiyor askerligini. Benden 1 saat uzaklikta hemde:jeyyar:
Ve maalesef yillik izinini harcamis durumda, ama ziyaretcilere acik.
Isin kötüsü daha aramizda gecenlere bi ad koyamadik.
Simdi ben dün aksam aramizda gecen konusmadan kisa bölümler iletiyorum sizlere.
O: Benim Kiz Arkadasim beni her gün ziyaret ediyor, o senin gibi degil.
Ben: Ne demek benim gibi degil, anlamadim.
O: Bosver, unut gitsin.
(Bu arada bir kiz arkadasi yok, arasira kizarkadasim var diyip kiskandirmaya calisiyor)
O: Sen kesin baska erkekler ilede görüsüyorsundur, onlari her zaman ziyaret ediyorsundur, yani bulusuyorsundur demek istedim .
Ben: Yok canim, daha neler (Bide kahkaha bastim o esnada, akilsizim iste sempatiksalakcinni) .
O: Benimle neden telefonlasiyorsun ?
Ben: Önce sen söyle, sen benimle neden telefonlasiyorsun ?
O: Hic, öylesine.
Ben: Hmm öyle mi, bende öylesine telefonlasiyorum seninle.
O: Öylesine demek, pekala telefon görüsmemizi uzatmaya gerek yok o halde (Kizarak söyledi bunu) .
Arkadaslarima anlattim, onlar bana resmen gel beni ziyaret et demeye getirmek istemis dediler, yani direk olarak söylemesede, konuyu hep oralara getirmek istemis.
Siz ne düsünüyorsunuz ?
Bu arada arkadasimin profilinden yaziyorum, kendi sifremi unutmusumda ohaoldumsmile, yeniden kayit oldum, fakat üyeligimin aktiflestirilmesi gerekiyormus, sabredemedim
Görüstügüm biri var, ilk görüste vuruldum kendisine. akannehir
Iste tanistik, telefon numarasi alisverisinde bulunduk. Ve 2 veya 3 aydir görüsüyoruz, görüsmelerimiz sadece telefonlasmaktan ibaret.
Neden diye sorarsaniz, cünkü suan askerligini yapmakta, alman vatandasi oldugu icin, burada yapiyor askerligini. Benden 1 saat uzaklikta hemde:jeyyar:
Ve maalesef yillik izinini harcamis durumda, ama ziyaretcilere acik.
Isin kötüsü daha aramizda gecenlere bi ad koyamadik.
Simdi ben dün aksam aramizda gecen konusmadan kisa bölümler iletiyorum sizlere.
O: Benim Kiz Arkadasim beni her gün ziyaret ediyor, o senin gibi degil.
Ben: Ne demek benim gibi degil, anlamadim.
O: Bosver, unut gitsin.
(Bu arada bir kiz arkadasi yok, arasira kizarkadasim var diyip kiskandirmaya calisiyor)

O: Sen kesin baska erkekler ilede görüsüyorsundur, onlari her zaman ziyaret ediyorsundur, yani bulusuyorsundur demek istedim .
Ben: Yok canim, daha neler (Bide kahkaha bastim o esnada, akilsizim iste sempatiksalakcinni) .
O: Benimle neden telefonlasiyorsun ?
Ben: Önce sen söyle, sen benimle neden telefonlasiyorsun ?
O: Hic, öylesine.
Ben: Hmm öyle mi, bende öylesine telefonlasiyorum seninle.
O: Öylesine demek, pekala telefon görüsmemizi uzatmaya gerek yok o halde (Kizarak söyledi bunu) .
Arkadaslarima anlattim, onlar bana resmen gel beni ziyaret et demeye getirmek istemis dediler, yani direk olarak söylemesede, konuyu hep oralara getirmek istemis.
Siz ne düsünüyorsunuz ?
Bu arada arkadasimin profilinden yaziyorum, kendi sifremi unutmusumda ohaoldumsmile, yeniden kayit oldum, fakat üyeligimin aktiflestirilmesi gerekiyormus, sabredemedim