• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce degisir mi

bilmemki34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
23
3
1
Merhaba kizlar benim annem cok feminist bir insan ve hani dedigi oku meslek sahibi ol ceyizini diz git 30dan erken gidemezsin falan diyor tabikide okuycam meslegimi elime alicam. Ama cok buyuk konustugunu ona anlatamiyorum bir turlu ben Trabzonluyum sevgilim Kayserili annem asla kayserili birine vermem seni diye tutturmus diyorum buyuk konusma yapma. Konusurum olmiycak gelirlerse vermem seni daha cok var 4-5senen var ama asla kayserili birine vermem Geldiklerinde arkalarina baka baka giderler diyor. Bende babam vericek sen degil dedigimde sonra yuzume bakamazsim goremezsin beni diyor. Sizce zamanla fikri degisir mi sadece gozumumu korkutmaya calisiyor fikirlerinizi benimle paylasir misiniz lutfen.

Neyi kime veriyor Allah aşkına... Sen önce meslek sahibi ol hayatını düzene sok sonra hersey olur. Saçma sapan verir misin alır misin muhabbeti nedir??

Neyi kime veriyor Allah aşkına... Sen önce meslek sahibi ol hayatını düzene sok sonra hersey olur. Saçma sapan verir misin alır misin muhabbeti nedir??

Zaten bunun aksini idda eden yok mesleksiz bir hayat mi olur ben babamdan para isteyemezken sanmiyorum ki esimden isteyenilcegimi. Dogru okursaniz zaten derdimin ne oldugunu anlarsiniz.

Ayrica irkcilik ne alaka? Kayserililer baska bir irk da benim mi haberim yok?

"Irkcilik; insanların toplumsal özelliklerini ırksal özelliklerine indirgeyen ve bir ırkın öteki ırklara üstün olduğunu öne süren öğreti."

Zaten bunun aksini idda eden yok mesleksiz bir hayat mi olur ben babamdan para isteyemezken sanmiyorum ki esimden isteyenilcegimi. Dogru okursaniz zaten derdimin ne oldugunu anlarsiniz.

Derdinizin annenizin feministliği ile hiç alakası yok. Annenizin feministliği ile ilgili olan kısımda da çok haklı ki bu feministlik değil sağduyu. orayı neden belirttiniz hiç anlamadım. Direk esas kısmı anlatsanız daha çok hak verilirdi.
Yaşınız daha küçük sanırım okuyorsunuz. Minimum 2 sene falan vardır bunları düşünmek için. Şimdiden zıtlaşmayın tatlı tatlı işleyin. Şimdiden doldurup kurmasını sağlarsanız olmaz. Azıcık naz yapın. Suyuna gidin. Sen vermeyeceksin ki babam verecek lafı çok ters ve ters teper. Gerçek bir feminist de zaten bu lafı benim kızım nasıl söyledi diye oturur bir düşünür.

Ayrica irkcilik ne alaka? Kayserililer baska bir irk da benim mi haberim yok?

"Irkcilik; insanların toplumsal özelliklerini ırksal özelliklerine indirgeyen ve bir ırkın öteki ırklara üstün olduğunu öne süren öğreti."

Cok dogru ozetlemissiniz baska birsey diyemiyorum kendilerine. Cok tesekkur ederim.

Senin derdin gayet belli canım. Daha meslek sahibi bile olmadan babam beni verir annemin fikri değişir mi dediğine göre derdin çok belli. Ayrıca bunlara kafa yormak yerine kendini geliştirmeyi denesen? Yada yorum yapmam bile yersiz otur düşün senin kelimelerinle kim vericek kim alicak..

Back
X