• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doğru bir hedef mi?

mesafeli

Niyetin ne?
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.509
3.292
158
Merhaba,

Ben daha önce aşağıdaki konuyu açmıştım ve aslında orda devam etmek isterdim ama konuda çkan gereksiz tartışmalar nedeni ile havası bozuldu bende yeni bir başlıkta sormak istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-yalnız-olmak-için-mi-yaratıldım.753236/

Okuyanlar bileceklerdir yalnızım ve bir uğraş arıyorum ama açıkcası boş işlerden gerçekten çok sıkılan biriyim yani amacım sadece zaman geçirmek değil zamanı en iyi şekilde değerlendirmek.

Bugüne dek ben ne yaptım diye sordum.Okudum,çalıştım,okudum,çalıştım.....
En çok neler yapmaktan hoşlanırım?Okumaktan,yeni şeyler öğrenmekten,öğrendiklerimi paylaşmaktan....
Ekonomik imkanların gezmeye,ev dışında aktif olmaya uygun mu?Hayır
Çevremde benim ilgimi çekebilecek kurs yada aktiviteler var mı?Hayır

Ve bu düşüncelerden sonra şöyle bir hayal kurdum.Ben bu sene bildiğim lise öğrencileri gibi(evet bu yaştan sonra :))) LYS'ye hazırlanıp Ahmet Yesevi Üni. Uzaktan Eğitim Bilgisaar Müh. bölümünü kazansam orda 4 yıl okusam sonrada kendime küçük bir ofis açsam yada param olmazsa evden iş yapsam ne dersiniz?(Allah ömür verirse elbette)

Olası sorulara önceden şunu söyleyebilirim kazanabileceğimi düşünüyorum yoksa hiç bu fikir aklıma bile gelmezdi.

Back