sizce dogru evlilik mi?

miruuune

Zamanım dar,yanımda kal.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
16
1
1
kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..

kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..

Akraba evliliğinin dibine kadar yapıldığı bir sülaledenim. Kesinlikle tasvip etmiyorum. Eskilerde aman kız dışarı gitmesin aman miras bölünmesin diye yapıyorlarmış. Valla hangi akla hizmet kuzenizle nişanlandınız bu zamanda anlamıyorum
Dünyada erkek mi kalmadı? Teyzeniz neyse kayınvalideniz oldugunda daha beter olur.

evlenceginiz kisinin aileside siz olmuyormusunuz bu kosulda teyzenizin oglu neticede bu soz sizin olayınıza gore degil

Doğrumu sizce nasıl o gözle bakıyorsunuz birbirinize teyzeni tanırsın zaten anne yarısı derler neden sana kötülük yapsın komik
teyzem icin oglu degerlidir beni evlat olarak saymaz oglu soz konusu olunca o yuzden biraz tedirginim

akrabasınız :S

İnsan teyze çocuğuna Nasıl o gözle bakar anlayamıyorum. Biz beraber aynı yataklarda kardeş gibi büyüdük. Böyle büyümesek bile bana çok ters. Severek mi evleniyorsunuz yoksa aileler mi istiyor?
kendi istegimiz annem basta istemiyordu,sevdim iste bi kere

evlenceginiz kisinin aileside siz olmuyormusunuz bu kosulda teyzenizin oglu neticede bu soz sizin olayınıza gore degil
oyle degil yani teyzem evlendigimiz zaman evliligimizde rol oynar mi onu merak ediyorum,kendi evimde onun sozunun gecmesini istemem

Konu başlığına cevap doğru evlilik değil .sevdim bir kere demeniz bile bana tuhaf geliyor hemde teyze oğlu kötü bir durum :KK43::KK58:
bizde evlilikte once akrabalara bakilir onlardan uygun biri secilir olmazsa daha sonradan yabanciya bakilir o yuzden bizim akrabalarda garip karsilanan bi durum degil ama ben ve sozlum kendimiz istedik zaten

teyze oğlu mu bizde kardeştir onlar o gözle büyütülürüz

Back
X