sizce dogru evlilik mi?

Olayi dini acidan yorumlayan sevgili kardesler acaba dini her yonuyle yasayip hayatinizin her alanina dogru tatbik edebiliyor musunuz? Dinen miras da kadin ve erkek arasinda esit bolusulemiyor mesela, buna da evet mi diyorsunuz?

bizimde ailede var teyze çocukları hala dayı çocukları evli olan gayet iyi anlaşıyorlar insanın kişiliğiyle alakalı bence teyzeniz değilde çoook yabancı bir insan da çıkıp kötü kayınvalidelik yapabilirdi eşiniz ve siz tutumunuzu ayarlayacaksınız. anneniz ve teyzenizin arası kötüyse yani anlaşamıyorsalar hiçç bulaşmayın derim

Yine aynı şey arkadaşlar.. Ayni seyi diyecegim.. Kuzene nasıl o gözle baktın diyorsunuz da gören de başka birşey yapıyor sanır. Pekala bakabilir. Annem babam kuzen.. Ayrıca teyze anne yarısı yok amca baba yarısı saçma geliyor.tövbe tövbe.. neye göre kime göre yarisi.. Kardeş gibi buyuyenlere lafım yok.. ama sanki kötü birseymis gibi lanse edilmesi sinirlerime dokunuyor. Insanı duygular.. Aşk bu ..Yarın kimin kime aşık olacağı hiç belli olmaz.. Bu konuda da buyuk konuşmayın derim.. Bazı aileler zorla evlendiriyor.. o da yabancıya gitmesin sacmaligi.. maddi durumlarda iyiyse para bölünmesin'den dolayı. Gönül kimi severse aşk onda muhtesemdir.

Konu sahibine gelince siz zaten kendi ailenizdesiniz.Teyze oglu.. malesef bu durumda yapabileceğiniz birsey yok. En fazla mesafeli davranirsiniz. O kadar. Sonuçta teyze..Ve işiniz çok daha zor.. İki kız kardeşin arası bile bozulabilir böyle bir durumda.. Anneniz ne diyor ? Annenizle paylasiyor musunuz ?

Akraba evliliginin bence savunulacak hic bir yani yok bir de boyle ailelerde kuzenler gayet kardesce konussalar bile aileler yanlis anliyor asil kotu kismi o. Sizin cocuklariniz da kuzenlerine surekli o gozle bakacak yakin arkadas olamayacak. Onlar adina uzuldum. Ayrica farkli gezegenlerde de olsaniz hayatınızda gormeseniz de o sizin kuzeniniz ve evet buyuk konusuyorum. Hic bir akrabam boyle bir evlilik yapmadi. Komsuyla bile evlenmeyiz. Dunyada baska insan mi kalmadi?

Akraba evliliginin bence savunulacak hic bir yani yok bir de boyle ailelerde kuzenler gayet kardesce konussalar bile aileler yanlis anliyor asil kotu kismi o. Sizin cocuklariniz da kuzenlerine surekli o gozle bakacak yakin arkadas olamayacak. Onlar adina uzuldum. Ayrica farkli gezegenlerde de olsaniz hayatınızda gormeseniz de o sizin kuzeniniz ve evet buyuk konusuyorum. Hic bir akrabam boyle bir evlilik yapmadi. Komsuyla bile evlenmeyiz. Dunyada baska insan mi kalmadi?

Bu verdiginiz ornek nedir biliyor musunuz?? Erkeklerle bayanlarin konustugu zaman ters anlasilmasi gibi..yani insan olarak gorursun konusursun o da kendine yesil isik yakildi sanir.

Her kuzeniyle konusan neden yanlis anlasilsin? Disarda her konustugunuz erkegin sizi yanlis anlamasi kadar sacma olur bu durum.

Bu verdiginiz ornek nedir biliyor musunuz?? Erkeklerle bayanlarin konustugu zaman ters anlasilmasi gibi..yani insan olarak gorursun konusursun o da kendine yesil isik yakildi sanir.

Her kuzeniyle konusan neden yanlis anlasilsin? Disarda her konustugunuz erkegin sizi yanlis anlamasi kadar sacma olur bu durum.
Disarda her konustugunuz erkekle yakin olmazsiniz. Evine gitmezsiniz. Evinize gelmez ama kuzen oyle degildir. Bayramda dugunde hep berabersinizdir. Yalniz da kalirsiniz. Boyle evlilik yapan aileler yakinliginizi yanlis anlar. Arkadaslarimdan cok duydum canim kuzeniyle arasinda bisey mi var diye annelerinin sikistirdigi kizlari. Aileler yanlis anlamasin diye kuzeninizle yakin olamazsiniz. Benim demek istedigim bu. Amaan bana ne. Kim kimle isterse evlensin. Benim cocuklarim kuzenleriyle benim buyudgum gibi buyuyecek.

Back
X