- Konu Sahibi cekilingeckaldm
Simdi biriyle birkac aydır sevgiliydim . Aslında karakterlerimiz çok benzer değildi ve daha çok birbirimize uyum sağlamaya çalışıyor gibiydik . O bu konudan şikayetçi değil gibi duruyordu ama ben strese giriyordum. Sanki zorlama ilerliyor gibi geliyordu. Ona aşık değildim ama seviyordum , saygı duyuyordum ve bana da ters hiçbir şey yapmadı. Ne beni değiştirmeye çalıştı ne birseylere zorladı , güven verdi , beni olduğum gibi kabul etti. Ama en onun yanında baya odun gibiydim huy olarak. Belki de o kadar sevmedim diyorum , sadece yürütmeye çalışıyorum sanırım dedim ve ayrıldım . Ama onda aradığım birçok şey mevcuttu , ben de onu değiştirmeye çalışmadım cünkü olduğu halini seviyordum .
Şu an acaba ilerde pişman olur muyum , belki cok cok sonra başkalarında onu arar mıyım diye düşündüm. Bu düşünceler beni mahvediyor. Siz bir yol gösterin lütfen.
Şu an acaba ilerde pişman olur muyum , belki cok cok sonra başkalarında onu arar mıyım diye düşündüm. Bu düşünceler beni mahvediyor. Siz bir yol gösterin lütfen.