Sizce doğru mu ?

meleksinop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
4
1
1
28
27 Temmuz'da doktora gittim ve HCG değerim 167.5 çıktı ve dış gebelik olma ihtimali var iki gün sonra tekrar kan ver ve değerlerini tekrar gözden geçirelim dedi. Gittim tekrar baktık ve 599.9 olmuştu.. Herşey iyi gidiyor 4 ağustosta gel kese oluşumuna bakalım demişti ben 3 Ağustos'ta gittim ve kan değerlerim 1.9 çıktı doktorum düşük olmuş dedi sizce doğrumudur? Ama kesinlikle kanamam falan olmadı..Sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı.

Son düzenleme:
Malesef doğru olabilir geçmiş olsun. Düşük her zaman kanama ile olmuyor. Beta hcg değeri ise kürtajdan bir kaç hafta sonra sıfırlanıyor. Kürtajdan hemen sonra idrar testi yapsan yine çift çizgi çıkabilir. Eğer içine sinmiyorsa başka bir doktora daha gözük canım ne kaybedersin.

Bugün tekrar göründüm doktora ve ultrasondan baktı kese oluşmuş çok şükür birşeyim Yok bebişim sağlıklı çok şükür Allah'a bizim memleketimizdeki doktorlarımız sağolsun kan tahlillerini karıştırmışlar. Böyle sorumsuzların ellerine kalmak gerçekten çok kötü..

Çok büyük bir şeyin kıyısından dönmüşsün ne diyeyim. Düşük diye alsalardı vebalini kim ödeyebilirdi. Allah bebişinizi sizlere bağışlasın. Hamilenin duası kabul olurmuş bana da dua et bu ay hamile kalayım : )

Amin allahım herkese nasip etsin inşallah.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım.. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…