Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya belirgin canım inşallah vardır kan ver en güzeli o var gibi görünüyorBugün adetimin 34. Günü. Pcos olduğu için düzensiz. Sabah belimin ağrısı şiddetlenince test yaptım çıktı.8 ay önce düşük yaptım. 2 ay önce kürtaj oldum biraz korktum hastaneye girmeye cesaretim yok.
Çok belirgin, kan testi verin hemen benceBugün adetimin 34. Günü. Pcos olduğu için düzensiz. Sabah belimin ağrısı şiddetlenince test yaptım çıktı.8 ay önce düşük yaptım. 2 ay önce kürtaj oldum biraz korktum hastaneye girmeye cesaretim yok.
Başımdan düşük ve kürtaj geçtiği için biraz korkuyorum acaba kan vermesem biraz beklesem çünkü çok stres yaparımBaya belirgin canım inşallah vardır kan ver en güzeli o var gibi görünüyor
Korkuyorum hastaneye gitmeyeÇok belirgin, kan testi verin hemen bence![]()
O zaman birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapınKorkuyorum hastaneye gitmeye
Bariz belli yavrum yarın sabah yine takip et koyulasmayi benimde başıma geldi korkma inşallah yakında alicaz güzel haberleriBugün adetimin 34. Günü. Pcos olduğu için düzensiz. Sabah belimin ağrısı şiddetlenince test yaptım çıktı.8 ay önce düşük yaptım. 2 ay önce kürtaj oldum biraz korktum hastaneye girmeye cesaretim yok.
Öyle yaparım herhaldeO zaman birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın
Ay amin inşallah yaaaBariz belli yavrum yarın sabah yine takip et koyulasmayi benimde başıma geldi korkma inşallah yakında alicaz güzel haberleri
Kürtajdan sonra adet oldum bu ikinci adeti olmam gerekiyordu test yaptım sırtım belim çok ağrıyorKürtajdan sonra bhcg tamamen sıfırlandıysa var görünüyor, hayırlı olsun stres yapmayın inşallah bu sefer sağlıkla gelsin bebiş.
Anladım kaç haftalık kürtaj olmuştunuz, gebelik haftası ileri ise adet olsanız dahi beta hcg nin tamamen sıfırlanması bazen uzun sürebiliyor onun için dedim.Kürtajdan sonra adet oldum bu ikinci adeti olmam gerekiyordu test yaptım sırtım belim çok ağrıyor
Yok o 3 ay olacak neredeyse o geçti artık. Beta 2 ay önce sıfırlandıAnladım kaç haftalık kürtaj olmuştunuz, gebelik haftası ileri ise adet olsanız dahi beta hcg nin tamamen sıfırlanması bazen uzun sürebiliyor onun için dedim.
Korkma cnm benimde başımdan geçti iki düşüğüm var Allah'tan ümit kesilmez ol der olurKorkuyorum hastaneye gitmeye
Hala gidemedim hastaneye 5.haftaya girdikKorkma cnm benimde başımdan geçti iki düşüğüm var Allah'tan ümit kesilmez ol der olur