Doğuma Hazırlık Sizce doğucak kızımın ismi DURU mu ? DERİN mi ? olmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

8 Aylık hamileyim sizce kızımın ismi hangisi olmalı?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

adorable35

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
5
0
16
İzmir
Arkadaşlar 8 aylık hamileyim kızıma isim konusunda hala kararsızım,DURU ya da DERİN hangisi olmalı fikirlerinizi bekliyorum lütfennnnnnnnnn

ikisi de çok güselll ve anlamlııı :) ben derini tercih ederdim amaa :) soyadınızla birlikte sesli olarak söleyinn nası duruyoo :) onuda göz önünde bulundurun. olmadı 2 kağıt yapın kızınız seçsin isminii

ben duru derim çok sade ve anlamlı bi isim
inşallah kızının duru bi güzelliği derin anlamlı bakışları olur

Bende olmayan kızıma bu isimleri düşünmüştüm. Hatta eşimle 'Duru'da karar kıldık. Bence Duru çok güzel, adı gibi dupduru, saf, temiz olur :)

isimde karar vermek ne kadar zormuş kızlar ya.2 isimde soyadımızla uyumlu bakalım en son hangisinde karar vericez :)

Arkadaşlar 8 aylık hamileyim kızıma isim konusunda hala kararsızım,DURU ya da DERİN hangisi olmalı fikirlerinizi bekliyorum lütfennnnnnnnnn

tabi ki yorum diyince objektif değil subjektif olur.yani kişiden kişiye değişir.ben de bu konuda yoru yapayım.
benim kızımın adı duru..ismini ben koydum.o zmanlar çok beğeniyordum bu adı ama şimdi pişman olmamakla beraber pek beğendiğim söylenemz.çünkü uyan uymayan herkes duru koyuyor son yıllarda çok moda oldu.şimdiki aklım olsa duru koymam beril yada nehir koyarım şimdi yine hamileyim kız olursa bu isimleri koyacağım Allah nasip ederse.ama siz eğer ki benim için önemli değil herkesin bu ismi koyması derseniz tabi ki tercih sizin.dedğim gibi çok subjektif bi durum bu...kimine güzel gelir kimine değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…