E egecell Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 6.347 14.361 498 37 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #1 Merhaba elmacik kemiği dolgusu düşünüyorum ama bu konuda en başarılı doktor kim emin olamıyorum? Sizce?
Merhaba elmacik kemiği dolgusu düşünüyorum ama bu konuda en başarılı doktor kim emin olamıyorum? Sizce?
Reykom33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2016 441 40 48 42 24 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #2 Ritsanaz .!.: Merhaba elmacik kemiği dolgusu düşünüyorum ama bu konuda en başarılı doktor kim emin olamıyorum? Sizce? Genişletmek için tıkla... Bende düşünüyorum kimse yazmamış
Ritsanaz .!.: Merhaba elmacik kemiği dolgusu düşünüyorum ama bu konuda en başarılı doktor kim emin olamıyorum? Sizce? Genişletmek için tıkla... Bende düşünüyorum kimse yazmamış
M melekli bahar Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2019 6 0 1 30 27 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #3 Ritsanaz .!.: Merhaba elmacik kemiği dolgusu düşünüyorum ama bu konuda en başarılı doktor kim emin olamıyorum? Sizce? Genişletmek için tıkla... kesinlikle doktor Tekin Yıldırım. yeni bulduğum bir doktor ve asla fazla para almak için şunun eksik bunun eksik demedi ihtiyacımı söyledi o yüzden cok güvenerek yaptırdım hiçte pişman olmadım
Ritsanaz .!.: Merhaba elmacik kemiği dolgusu düşünüyorum ama bu konuda en başarılı doktor kim emin olamıyorum? Sizce? Genişletmek için tıkla... kesinlikle doktor Tekin Yıldırım. yeni bulduğum bir doktor ve asla fazla para almak için şunun eksik bunun eksik demedi ihtiyacımı söyledi o yüzden cok güvenerek yaptırdım hiçte pişman olmadım
D denizumudum Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2015 517 263 53 35 28 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #4 Reykom33 .!.: Bende düşünüyorum kimse yazmamış Genişletmek için tıkla... Yüz dolgusu için değil ama dudak dolgusu ve birçok işlem için Mehmet Akgüne gidiyorum.İşlemden ve kullanılan dolgu kalitesinden memnunum öneririm.
Reykom33 .!.: Bende düşünüyorum kimse yazmamış Genişletmek için tıkla... Yüz dolgusu için değil ama dudak dolgusu ve birçok işlem için Mehmet Akgüne gidiyorum.İşlemden ve kullanılan dolgu kalitesinden memnunum öneririm.
T tashrali Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2019 6 0 1 48 4 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi egecell #5 Elanora hn, Yaman Tıp.Oldukca iyi bir doktor.Dudak dolgusu , gözaltı ısık dolgusu, botox yaptırdım.Memnunum...
Elanora hn, Yaman Tıp.Oldukca iyi bir doktor.Dudak dolgusu , gözaltı ısık dolgusu, botox yaptırdım.Memnunum...