Sizce durum nasıl

Aygolge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
898
3.091
63
40
Kızlar her kafadan bi ses çıkıyor kafam çok karışık 11 Eylül kan 52.25 13 Eylül 124.5 15 Eylül 245.2 18 Eylül 622.79 artış için sınır diyorlar sizce nasıl nolur tecrüblerinizi paylaşır mısınız çok stres yaşıyorum şuan

Anormal olan bir durum yok ki ne kafanızı karıştırdı tam olarak

Artış çok normal bence

Gayet normal her insanın bünyesi farklı internetten okuyup kafa bulandırmayın sağlıkla gelsin evladınız

Lekelenmem olduğu için sınır diyolar ama bence de normal ister istemez korkuyorum
Bu süreçte herkesi dinleme sen mutlaka birileri moralini bozacaktır. Daha önce 3 kere bebeğimi kaybettim şu an yine hamileyim. Değerim 17-63-120 olarak gitti. Doktorum burada ünv hastanesinde ünlü bir perinatolog. Bir daha test yaptırmama gerek olmadığını haftaya muayeneye gelmem gerektiğini söyledi. Yanı demem o ki benim değerlerim normal ise seninkiler çok çok normal. Bir de genelde kahverengi kanamayı çok tehlikeli bulmuyorlar. Kırmızı veya pembe olan biraz daha endişelendiriyor doktorları. Kendini çok yorma uzan kafanı başka şeylerle ilgilen. Merak etme hersey guzel olacak buna inan ❤

Çok teşekkür ederim moral verdin iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…