Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce durum nedir ? (resimli) beta hcg ve idrar testi
Selam arkadaslar geçen gün israr testlerimi atmıstım buraya.silik çıkmıştı 3 testimde dün kan verdim 60 çıktı sizce durum nedir yarın yine kan vermeyi düşünüyorum sizce hamilelik varmı ?
Selam arkadaslar geçen gün israr testlerimi atmıstım buraya.silik çıkmıştı 3 testimde dün kan verdim 60 çıktı sizce durum nedir yarın yine kan vermeyi düşünüyorum sizce hamilelik varmı ?
Canım bal gibide hamilesin 2 günde bir kan ver kontrol ettir beni hatırladın mı aynı zamanda kimyasal gebelik geçirmiştik ve aynı zamanda hamile kalmısız şoktayım Hayırlı olsunn
Canım bal gibide hamilesin 2 günde bir kan ver kontrol ettir beni hatırladın mı aynı zamanda kimyasal gebelik geçirmiştik ve aynı zamanda hamile kalmısız şoktayım Hayırlı olsunn
aaa evet hatirladım sen ne alemdesin :) ben bugün kan veremedim yarın sabah vericem nasipse ama yine idrar testi yaptim bu defa koyu 2. Çizgiyi gördüm :) sen ne zaman öğrendin ne zaman doktora gidiceksin
aaa evet hatirladım sen ne alemdesin :) ben bugün kan veremedim yarın sabah vericem nasipse ama yine idrar testi yaptim bu defa koyu 2. Çizgiyi gördüm :) sen ne zaman öğrendin ne zaman doktora gidiceksin
Bende 2 gün önce öğrendim aile hekiminden kan verdim 5594 çıktı yani 3-4 haftalık filan dedi bende adet düzensizliği var 24 gün geçiyodu şühelendim test yaptım kop koyu iki çizgi çıktı şimdi pazartesiyi bekliyorum kese görmeye gidicem inşallah