Sizce durum nedir ? (resimli) beta hcg ve idrar testi

oburixs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
84
27
88
38
Selam arkadaslar geçen gün israr testlerimi atmıstım buraya.silik çıkmıştı 3 testimde dün kan verdim 60 çıktı sizce durum nedir yarın yine kan vermeyi düşünüyorum sizce hamilelik varmı ?

Eklentiler

• 999AC3D0-B63D-429A-8410-F3DFB7804615.webp
    14 KB · Görüntüleme: 222
  • 649196F0-3686-43A7-A8E9-7F91ECAA418A.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 204
  • F1F9695E-7BA5-4D6D-BF62-A0985C95618E.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 190
5 ve uzeri hamilelik zaten degeriniz 57.7 cikmis bizcesi yok hamilesiniz

Aralık ayında kimyasal yaşadığım için insan tereddüt ediyo ama kimyasalda kanamam olmustu suan 6 gün gecikiyorum.
Ayni yerde 2 gunde bir kan verin artisi takip edin saglikli olup olmadigi anlasilir umarim kucaginiza almak nasip olur, hayirli olsun

Canım bal gibide hamilesin 2 günde bir kan ver kontrol ettir beni hatırladın mı aynı zamanda kimyasal gebelik geçirmiştik ve aynı zamanda hamile kalmısız şoktayım Hayırlı olsunn

Canım bal gibide hamilesin 2 günde bir kan ver kontrol ettir beni hatırladın mı aynı zamanda kimyasal gebelik geçirmiştik ve aynı zamanda hamile kalmısız şoktayım Hayırlı olsunn
aaa evet hatirladım sen ne alemdesin :) ben bugün kan veremedim yarın sabah vericem nasipse ama yine idrar testi yaptim bu defa koyu 2. Çizgiyi gördüm :) sen ne zaman öğrendin ne zaman doktora gidiceksin

aaa evet hatirladım sen ne alemdesin :) ben bugün kan veremedim yarın sabah vericem nasipse ama yine idrar testi yaptim bu defa koyu 2. Çizgiyi gördüm :) sen ne zaman öğrendin ne zaman doktora gidiceksin
Bende 2 gün önce öğrendim aile hekiminden kan verdim 5594 çıktı yani 3-4 haftalık filan dedi bende adet düzensizliği var 24 gün geçiyodu şühelendim test yaptım kop koyu iki çizgi çıktı şimdi pazartesiyi bekliyorum kese görmeye gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…