Sizce düşükmü

Doktora gittim gece kadn dogumcu yoktu bilemediler gündüzde eşim işe gitti burdan bi sormak istedim okadar koyana laf yokta ben mi battım size

Tabi ki düşük yada Bi sıkıntı var 4 gün çok uzun Bi süre. İlk kanama olduğunda müdehale edilmelidir. Çok gecikmiş olabilirsiniz. Acilen doktora gidin sizde zarar verir.

Tesekkurler nazikce cevap verdiginiz icin gittim daha kalp atişi yok bekleyelim demişti kanamam vardı progestan verdi bi hafta sonra gel dedi .yani bebek mi bu sizce

2 sene önce aynısını yaşadım. Kalp atışını tam olarak duyamamıştık. Birden kanama geldi 1 hafta progestan kullandım ama Bi çözüm olmadı. Kesede dağılmış bozulmuş dedi doktor sonra kürtaj oldum. Bebek var mıydı yokmuydu bilemedim hiç ama boş gebelik az çok belli olur. Gelişimi durmuştur büyük ihtimalle ondan kanama başlamıştır.

Aynısını yaşıyorum sanırım gelişimi yavaş kalp atişi yok bebek var mi o bile belli degil cok üzücü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kürtajdan da korkiyorum nasıl bişey acılı mı

Aynısını yaşıyorum sanırım gelişimi yavaş kalp atişi yok bebek var mi o bile belli degil cok üzücü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kürtajdan da korkiyorum nasıl bişey acılı mı
Gerçekten çok zor. Daha yeni 2.kürtajımı oldum. Bu sefer de 9 haftalıktı. Bebek vardı bu sefer bayağı belliydi. Kürtaj öncesi ister istemez biraz panik oluyorsun. Sonrasında 2 gün kadar biraz karın ağrısı olabilir. Bende ilk gün kanama çok oldu sonra azaldı. 1 hafta oldu şuan garip Bi ağrım var kabuzlıktan mı? Yoksa enfeksiyon mu bilmiyorum ama karın ağrısı ve tuvaletimi yapınca böyle popom düşecek gibi saçma sapan Bi ağrı var. 2 kürtajımda da oldu. Doktora sordum kabuzlıktan dedi ama bilemiyorum. 10 gün kadar kanama sürebilir. Çok fazla Bi ağrısı olmuyor kürtajın ama psikolojik olarak yıpranıyorsun.

Genel anestezi yapılıyor. Bide dil altı ve makattan Bi iilaç veriyorlar rahim ağzı rahat açılsın diye ve daha iyi oluyormuş öyle dedi doktor.

Cok acı bi durum 4 gündür kendimde degilim napalım alanda verende Allah

Genel anestezi yapılıyor. Bide dil altı ve makattan Bi iilaç veriyorlar rahim ağzı rahat açılsın diye ve daha iyi oluyormuş öyle dedi doktor.
Ben duyduguma göre dayanılmaz acı oluyomuş bi yakınım yaptırmıştı

7 haftalik hamileyim 4 gündür kanamam var sizce düşük mü
Benimde 8. Haftamda kanama olmustu ve 1 hafta sürmüştü Protestan kullanmama rağmen çok şükür bişey olmadı canım moralini yüksek tut ayrıca kalp atışını bizde 7+4 te duymuştuk inşallah sağlıkla devam eder 🙏

Benimde 8. Haftamda kanama olmustu ve 1 hafta sürmüştü Protestan kullanmama rağmen çok şükür bişey olmadı canım moralini yüksek tut ayrıca kalp atışını bizde 7+4 te duymuştuk inşallah sağlıkla devam eder 🙏
Çok teşekkür ederim ama beta hcg de 90 çıktı normalmi doktor cok düşük dedi

Şimdi geldim doktora düşük yapiyomuşum büyük bi bölümü düşmüş dedi.kan tahlili verdim oma göre alttan ilaç koyabilirmiş.kürtaj yapmak istemiyorum zararlı dedi.cuma günü bidaha gelin parca kalırsa yaparız kürtaj dedi

Rica ederim. İnşallah tutunur sağlıklı bi şekilde devam eder. Ama etmezsede üzülme vardır Bi hayır. Sağlıksız embriyodur büyük ihtimalle. O yüzden devam etmemiştir.
Şimdi geldim doktora düşük yapiyomuşum büyük bi bölümü düşmüş dedi.kan tahlili verdim oma göre alttan ilaç koyabilirmiş.kürtaj yapmak istemiyorum zararlı dedi.cuma günü bidaha gelin parca kalırsa yaparız kürtaj dedi

Back
X