Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok zor. Daha yeni 2.kürtajımı oldum. Bu sefer de 9 haftalıktı. Bebek vardı bu sefer bayağı belliydi. Kürtaj öncesi ister istemez biraz panik oluyorsun. Sonrasında 2 gün kadar biraz karın ağrısı olabilir. Bende ilk gün kanama çok oldu sonra azaldı. 1 hafta oldu şuan garip Bi ağrım var kabuzlıktan mı? Yoksa enfeksiyon mu bilmiyorum ama karın ağrısı ve tuvaletimi yapınca böyle popom düşecek gibi saçma sapan Bi ağrı var. 2 kürtajımda da oldu. Doktora sordum kabuzlıktan dedi ama bilemiyorum. 10 gün kadar kanama sürebilir. Çok fazla Bi ağrısı olmuyor kürtajın ama psikolojik olarak yıpranıyorsun.Aynısını yaşıyorum sanırım gelişimi yavaş kalp atişi yok bebek var mi o bile belli degil cok üzücü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kürtajdan da korkiyorum nasıl bişey acılı mı
Genel anestezi yapılıyor. Bide dil altı ve makattan Bi iilaç veriyorlar rahim ağzı rahat açılsın diye ve daha iyi oluyormuş öyle dedi doktor.Aynısını yaşıyorum sanırım gelişimi yavaş kalp atişi yok bebek var mi o bile belli degil cok üzücü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kürtajdan da korkiyorum nasıl bişey acılı mı
Ben duyduguma göre dayanılmaz acı oluyomuş bi yakınım yaptırmıştıGenel anestezi yapılıyor. Bide dil altı ve makattan Bi iilaç veriyorlar rahim ağzı rahat açılsın diye ve daha iyi oluyormuş öyle dedi doktor.
Benimde 8. Haftamda kanama olmustu ve 1 hafta sürmüştü Protestan kullanmama rağmen çok şükür bişey olmadı canım moralini yüksek tut ayrıca kalp atışını bizde 7+4 te duymuştuk inşallah sağlıkla devam eder7 haftalik hamileyim 4 gündür kanamam var sizce düşük mü
Aneztesi almadan yaptırmıştır o zaman benim sonrasında adet zamanı karın ağrısı oldu sadece o da 1 gün falan.Ben duyduguma göre dayanılmaz acı oluyomuş bi yakınım yaptırmıştı
Çok teşekkür ederim ama beta hcg de 90 çıktı normalmi doktor cok düşük dediBenimde 8. Haftamda kanama olmustu ve 1 hafta sürmüştü Protestan kullanmama rağmen çok şükür bişey olmadı canım moralini yüksek tut ayrıca kalp atışını bizde 7+4 te duymuştuk inşallah sağlıkla devam eder![]()
Teşekkürler Allah razı olsun bilgileriniz içinAneztesi almadan yaptırmıştır o zaman benim sonrasında adet zamanı karın ağrısı oldu sadece o da 1 gün falan.
Rica ederim. İnşallah tutunur sağlıklı bi şekilde devam eder. Ama etmezsede üzülme vardır Bi hayır. Sağlıksız embriyodur büyük ihtimalle. O yüzden devam etmemiştir.Teşekkürler Allah razı olsun bilgileriniz için
Evet 7 haftaya göre çok düşündük çıkmış maalesef canımÇok teşekkür ederim ama beta hcg de 90 çıktı normalmi doktor cok düşük dedi
Şimdi geldim doktora düşük yapiyomuşum büyük bi bölümü düşmüş dedi.kan tahlili verdim oma göre alttan ilaç koyabilirmiş.kürtaj yapmak istemiyorum zararlı dedi.cuma günü bidaha gelin parca kalırsa yaparız kürtaj dediRica ederim. İnşallah tutunur sağlıklı bi şekilde devam eder. Ama etmezsede üzülme vardır Bi hayır. Sağlıksız embriyodur büyük ihtimalle. O yüzden devam etmemiştir.