Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun.parça kalınca kürtaj yapar belki parcalar icin ama inşallah gerek kalmazGeçmiş olsun. Zaten kanama da düşmüştür gerek yok kürtaja. Ama sonrasında iyi takip edin parça kalmasın. Size zarar verir.
Bu konuda çok bilgim yok. Adet olduktan sonra da Bi doktora gidersin ultrason ile bakarlar belli olur. İlk adettinde ağrın çok olabilir. Ama adet olmadan karın ağrın olursa doktora git muhakkak parça kalmıştır o zaman.Bide maydonoz suyu mu içsem kalan parçalar icin işe yarar mı
Devlet hastanesinde anestezi verilmeden yapılıyordu iki üç sene öncesine kadar. Özellerde anestezi veriliyor, acı, ağrı falan olmuyor.Ben duyduguma göre dayanılmaz acı oluyomuş bi yakınım yaptırmıştı
Cuma günü bakacak parça kalmış mı diyeBu konuda çok bilgim yok. Adet olduktan sonra da Bi doktora gidersin ultrason ile bakarlar belli olur. İlk adettinde ağrın çok olabilir. Ama adet olmadan karın ağrın olursa doktora git muhakkak parça kalmıştır o zaman.
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi iyi misin kanama devam ediyor muŞimdi geldim doktora düşük yapiyomuşum büyük bi bölümü düşmüş dedi.kan tahlili verdim oma göre alttan ilaç koyabilirmiş.kürtaj yapmak istemiyorum zararlı dedi.cuma günü bidaha gelin parca kalırsa yaparız kürtaj dedi
Tesekkrler biraz daha iyiyimCanım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi iyi misin kanama devam ediyor mu
Bende İlk hamileliğimde 6 haftalık düşük yaptım kendi düştü sonra baktı doktor parça falan da kalmamıştı
Arada lekelenme oluyorTesekkrler biraz daha iyiyim
Kanamaniz nasıl olmuştu kaç günde beta sifirlandiCanım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi iyi misin kanama devam ediyor mu
Bende İlk hamileliğimde 6 haftalık düşük yaptım kendi düştü sonra baktı doktor parça falan da kalmamıştı
10 gün falan sürdü kanamam 2 hafta sonra 4 tü sonrada bi daha baktırmadımKanamaniz nasıl olmuştu kaç günde beta sifirlandi
Leke leke miydi10 gün falan sürdü kanamam 2 hafta sonra 4 tü sonrada bi daha baktırmadım
Yok yoğun kanama oldu bende son 2 gün falan leke lekeLeke leke miydi