• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce endişe etmeli miyim

Queen01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
26
2
6
28
2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı🔇😢😥😥😥

2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı🔇😢😥
E bu kadar emin değilken 3.yü neden yaptınız?

Eşim böyle demedim 3 veya fazla çocuk sahibi tecrübeli bayanlara ithafen sordum doğum sonrası durum böyle mi yoksa gebelik psikolojisi midir? Anlayabilmek için bazen insanda bi ölüm korkusu veya hissi gelir ya ona e neden dünyaya geldin o zamn diyemeyiz sonuçta yaşanması gerekir.

Eşim böyle demedim 3 veya fazla çocuk sahibi tecrübeli bayanlara ithafen sordum doğum sonrası durum böyle mi yoksa gebelik psikolojisi midir? Anlayabilmek için bazen insanda bi ölüm korkusu veya hissi gelir ya ona e neden dünyaya geldin o zamn diyemeyiz sonuçta yaşanması gerekir.
Beyin fırtınanızı burada mı yapıyorsunuz, anlamadım.
Kendi kendinize cevap veriyorsunuz çünkü😂

biraz yorucu olabilir dürüst olalım ama bence hepsinin aynı dönem okula gittikleri zamanlarda bol bol kendinize zaman ayırırsınız. hem uyku düzenleri normalleşecek. belki birkaç sene zor olabilir ama sonrası rahat fgjkfkg bu arada hiç çocuguum yok söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir dfkgjj

Allah razı olsun 2 çocukta da yapmadı evde dışarda temizlik de yardım eder ama 3 hani gözüme fazla mı geldi desem kalabalık mı gözümde büyüyor anlamadım
Şahsen 2 çocuğum var, 1 olmadıktan sonra önemi yok, her türlü hayat bitiyor çünkü.
Makine 4 değil 5 çalışacak, bulaşık 2 değil 3.
Dışarı çıkarken 40 dk da değil 1 saatte hazırlanacaksınız, kısaca hayatınızı sadece bir tık zorlaştıracak.
Yokken biranda 3 olmamış, Allah bağışlasın sizlere.
Kafa dinginken biranda gelmiyor, araca 3 çocuk sığar vs.
İkizim oluyor deseydiniz zorluk iki katına çıkıyor derdim ama hal belli zaten iki çocukla, üçüncü sizden maksimum günde 1 saat çalar ilerleyen zamanda.

biraz yorucu olabilir dürüst olalım ama bence hepsinin aynı dönem okula gittikleri zamanlarda bol bol kendinize zaman ayırırsınız. hem uyku düzenleri normalleşecek. belki birkaç sene zor olabilir ama sonrası rahat fgjkfkg bu arada hiç çocuguum yok söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir dfkgjj

2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı🔇😢😥😥😥
3. Ü çocuk plansız bir gebelik mi , eğer öyle ise zor bir durum ..

Madem böyle bir cekinceniz vardı ; neden sürekli mercimeği firinladiniz.
Ayrıca ev dediğiniz genel olarak bulaşık,çamaşır ve temizliktir zaten.
Çocuklara bakarak yaslanacaksiniz,evet.
Bacım, çocuğunuza İngiliz bir mürebbiye tutma imkanınız varsa hiç durmayin.
Aksi halde çocuklar kiminse o bakıyor biliyorsunuz ki.
Sağlıkla Güzel yaş alin,çocukları da zorsunmayin.
Bizim insanımızda bu vardır her daim, önce yapar sonra düşünür.

Bir kız, birde ikizler büyüttüm. Bu tarz konuları hiç endişem olmadı. Benim için önemli olan sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek. Geri kalan bir şekilde hallolur. Ev dağınık kalır sonra toplanır, arkadaş buluşmaları ertelenir, üç çocukla gezmeye alışır. Bunlar bence hayatın güzellikleri.

Aslında bu önceden düşünülmesi gereken bir konuydu.Ama artık olan oldu ve önünüze odaklanın olumlu düşünün ki olumlu olsun

Yasları küçük 3cocuk annesiyim ve çalışan bı anneyim. Biri 7 yaşında diğeri 4yasinda en küçüğü 2yasinda. İlk 1yil çocuklarım da küçüktu evet çok zordu. Ama ben herşey dört dörtlük olsun çabasındaydim. Sonraki yıl ben çocuklarımi erken uyumaya alistirdim saat 8de uyutuyordum. 7gibi uyaniyorlardi. O akşam saati eşimle birbirimize vakit ayırıyoruk. Bu sene de biraz daha bağımsızlastilar evin içinde kendi başlarına oynuyorlar ama yine de yorucu tabi. ama eşimin bizi atma düşüncesi, artık kalabalıgiz bi yere gitmeyelim düşüncesi olsaydı inan ben tutmazdim onu yanimda. Eğer esinizde istiyorsa 3.cocugu kalabalık gelmicektir

Normalde kadınlar bu endişelerinden dolayı ikinciyi bile yapmıyor. Siz üçüncüye hamile kaldığınıza göre göze almışsınız demektir. Kolay gelsin.

Çocuk bilinçaltı kaydı yapıyor şu an. Ve siz ona fazlalık, yük, değersizlik yüklemeleri yapıyorsunuz. Rica ediyorum bunu yapmayın. Güçlü olduğunuzu falan düşünün zira iş işten geçmiş.

çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı
Bu sorunun cevabı eşinizde. Bu alsa da bunalmasa da gezmek, eğlenmek, sizin de ferahlamanızı sağlamak onun sorumluluğu. Zira çocuklar yalnızca sizin değil. Dolayısıyla kendisiyle ilgili böyle bir kaygısı varsa 3.yr niyet etmemeliydi.

Back
X