Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı
2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı
Yani eşinizi ayrı sizi ve çocukları ayrı kategorize etmenizi anlayamadım. Onun düşünmesi lazım eşim iyice bunalacak ona daha fazla destek olmalıyım nasıl yapsam diye. Sizi fazla görmek ne demek çocukları dışardan mı getirdiniz. Eğer öyle görme ihtimali varsa zaten 3 çocuğu yapmamalıydınız. Kendinizi ezdirmeyin ve değersiz görmeyin. Kadınların genel sorunu bu galiba.