- 16 Kasım 2013
- 355
- 189
- 103
- Konu Sahibi demlikbardakcay
-
Kekik kaynat suyunu lavabo çıkışı kullan kekik iltihap için iyi gelir. Sarımsak tüket zerdeçal kaynat bal limon koy tüketSelam kızlar şuan doktora gidemiyorum randevu vermiyorlar belki bilen vardır diye konu açıyorum yardımcı olur musunuz
Idrarimi yaparken hatta yapmadan da o bölgemde yanma ve ağrı oluyor çokça. Ama herhangi bir koku,akinti yok veyahut yara gibi sadece yanma ve acı var enfeksiyon olsa akıntı da olur diye düşünüyorum evde aslanpencesi otu vardı onu kullaniyorum iltihaba iyi gelir yaziyordu intenette bileniniz var mi
Canım şöyle soyleyeyeim ben öğrenci evi gibi bir yerdeyim kekik yok zencefil var karanfil var kekik yerine aynı işlevi görür mi teşekkür ederim cevabin için bir cesit enfeksiyon turu mu yoksa baska borsey mi vardirKekik kaynat suyunu lavabo çıkışı kullan kekik iltihap için iyi gelir. Sarımsak tüket zerdeçal kaynat bal limon koy tüket
Kekik kismini adacağında uygulasam olur mu bu arada poset cay amaKekik kaynat suyunu lavabo çıkışı kullan kekik iltihap için iyi gelir. Sarımsak tüket zerdeçal kaynat bal limon koy tüket
Olabilir enfeksiyon kapmış olabilirsin benimde yanma falan olmuyordu akıntım ve Kasık ağrım çoktu aynen zencefil kaynat içine limon bal koy kesin yoksa çok acı oluyor iyi gelir . Lavabo içinde dikkat et çok rahat kapabiliniyorCanım şöyle soyleyeyeim ben öğrenci evi gibi bir yerdeyim kekik yok zencefil var karanfil var kekik yerine aynı işlevi görür mi teşekkür ederim cevabin için bir cesit enfeksiyon turu mu yoksa baska borsey mi vardir
Canm bildiğim kadarı ile adet söktürücü özelliği var onunKekik kismini adacağında uygulasam olur mu bu arada poset cay ama
Çok teşekkür ederim öyle yapayımOlabilir enfeksiyon kapmış olabilirsin benimde yanma falan olmuyordu akıntım ve Kasık ağrım çoktu aynen zencefil kaynat içine limon bal koy kesin yoksa çok acı oluyor iyi gelir . Lavabo içinde dikkat et çok rahat kapabiliniyor
Ne demek canmÇok teşekkür ederim öyle yapayım
Sık sık idrarın gelir kesik kesik yaparsın enfeksiyonda. Sadece yanma hissi varsa yeni ilerliyordur. Günde 2/3 litre su içSelam kızlar şuan doktora gidemiyorum randevu vermiyorlar belki bilen vardır diye konu açıyorum yardımcı olur musunuz
Idrarimi yaparken hatta yapmadan da o bölgemde yanma ve ağrı oluyor çokça. Ama herhangi bir koku,akinti yok veyahut yara gibi sadece yanma ve acı var enfeksiyon olsa akıntı da olur diye düşünüyorum evde aslanpencesi otu vardı onu kullaniyorum iltihaba iyi gelir yaziyordu intenette bileniniz var mi
Çok teşekkür ederim evet sanırım üşüttüm malum sicaklardan yalın ayak gezdim hepİdrar yolu enfeksiyonudur. Bol su için. Tuvaletiniz gelince tutmayın direk yapın. Ayaklarınızı sıcak tutun. 1 bardak suya yarım çay kaşığı karbonat koyup içebilirsiniz
Canım bol su ictigim için kesikgelmiyor sanırım 1.5 litreyi bukuyodur ama 2 ye 3 cikarayim teşekkür ederimSık sık idrarın gelir kesik kesik yaparsın enfeksiyonda. Sadece yanma hissi varsa yeni ilerliyordur. Günde 2/3 litre su iç
Bi anda bi kaç saatte tüketme bu oranı. 2/3 litreyi 24 saatte tüket. Yarına rahatlamış olursun. Ama doktorada gitmen gerek. Rahatladım geçti diye düşünme.Canım bol su ictigim için kesikgelmiyor sanırım 1.5 litreyi bukuyodur ama 2 ye 3 cikarayim teşekkür ederim
Çok sagolun evet en yakın zaman da gitmek istyorum gün içerisinde bölmek çok mantıklı evetBi anda bi kaç saatte tüketme bu oranı. 2/3 litreyi 24 saatte tüket. Yarına rahatlamış olursun. Ama doktorada gitmen gerek. Rahatladım geçti diye düşünme.
Aynısı 2 hafta önce banada oldu. Doktora gidip tahlil verirseniz büyük ihtimal antibiyotik yazar. Antibiyotikle 1-2 günde düzeliyosunuz. Yoksa geçmesi biraz zaman alıyo. Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim evet sanırım üşüttüm malum sicaklardan yalın ayak gezdim hep
Size de çok geçmiş olsun randevu vermediler malesef disimiçin antibiyotik vardı doktor vermişti ondan içsem nolur acabaAynısı 2 hafta önce banada oldu. Doktora gidip tahlil verirseniz büyük ihtimal antibiyotik yazar. Antibiyotikle 1-2 günde düzeliyosunuz. Yoksa geçmesi biraz zaman alıyo. Geçmiş olsun
Öyle kafanıza göre antibiyotik kullanmayın bence. Eğer reçetesiz satılırsa (sanmıyorum ama) munorol gibi bi ismi olan antibiyotik vermişti doktorum. Hamileyim çok zararlı bi antibiyotik olduğunu düşünmüyorum doktorun bana vermesinden dolayı. O yüzden rahatlıkla ilaç ismi veriyorum. Bunu kullanabilirsiniz. Gece yatmadan son idrarınızı yapıyorsunuz. Bu ilacı suyla karıştırıp içiyorsunuz en az 3 saat hiç tuvalete çıkmıyosunuz.Size de çok geçmiş olsun randevu vermediler malesef disimiçin antibiyotik vardı doktor vermişti ondan içsem nolur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?