Sizce enfeksiyon mu nedir ?

demlikbardakcay

💄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
355
189
103
Selam kızlar şuan doktora gidemiyorum randevu vermiyorlar belki bilen vardır diye konu açıyorum yardımcı olur musunuz

Idrarimi yaparken hatta yapmadan da o bölgemde yanma ve ağrı oluyor çokça. Ama herhangi bir koku,akinti yok veyahut yara gibi sadece yanma ve acı var enfeksiyon olsa akıntı da olur diye düşünüyorum evde aslanpencesi otu vardı onu kullaniyorum iltihaba iyi gelir yaziyordu intenette bileniniz var mi

Selam kızlar şuan doktora gidemiyorum randevu vermiyorlar belki bilen vardır diye konu açıyorum yardımcı olur musunuz

Idrarimi yaparken hatta yapmadan da o bölgemde yanma ve ağrı oluyor çokça. Ama herhangi bir koku,akinti yok veyahut yara gibi sadece yanma ve acı var enfeksiyon olsa akıntı da olur diye düşünüyorum evde aslanpencesi otu vardı onu kullaniyorum iltihaba iyi gelir yaziyordu intenette bileniniz var mi
Kekik kaynat suyunu lavabo çıkışı kullan kekik iltihap için iyi gelir. Sarımsak tüket zerdeçal kaynat bal limon koy tüket

Kekik kaynat suyunu lavabo çıkışı kullan kekik iltihap için iyi gelir. Sarımsak tüket zerdeçal kaynat bal limon koy tüket
Canım şöyle soyleyeyeim ben öğrenci evi gibi bir yerdeyim kekik yok zencefil var karanfil var kekik yerine aynı işlevi görür mi teşekkür ederim cevabin için bir cesit enfeksiyon turu mu yoksa baska borsey mi vardir

Canım şöyle soyleyeyeim ben öğrenci evi gibi bir yerdeyim kekik yok zencefil var karanfil var kekik yerine aynı işlevi görür mi teşekkür ederim cevabin için bir cesit enfeksiyon turu mu yoksa baska borsey mi vardir
Olabilir enfeksiyon kapmış olabilirsin benimde yanma falan olmuyordu akıntım ve Kasık ağrım çoktu aynen zencefil kaynat içine limon bal koy kesin yoksa çok acı oluyor iyi gelir . Lavabo içinde dikkat et çok rahat kapabiliniyor

İdrar yolu enfeksiyonudur. Bol su için. Tuvaletiniz gelince tutmayın direk yapın. Ayaklarınızı sıcak tutun. 1 bardak suya yarım çay kaşığı karbonat koyup içebilirsiniz

Sık sık idrarın gelir kesik kesik yaparsın enfeksiyonda. Sadece yanma hissi varsa yeni ilerliyordur. Günde 2/3 litre su iç

Canım bol su ictigim için kesikgelmiyor sanırım 1.5 litreyi bukuyodur ama 2 ye 3 cikarayim teşekkür ederim
Bi anda bi kaç saatte tüketme bu oranı. 2/3 litreyi 24 saatte tüket. Yarına rahatlamış olursun. Ama doktorada gitmen gerek. Rahatladım geçti diye düşünme.

Size de çok geçmiş olsun randevu vermediler malesef disimiçin antibiyotik vardı doktor vermişti ondan içsem nolur acaba 🙄
Öyle kafanıza göre antibiyotik kullanmayın bence. Eğer reçetesiz satılırsa (sanmıyorum ama) munorol gibi bi ismi olan antibiyotik vermişti doktorum. Hamileyim çok zararlı bi antibiyotik olduğunu düşünmüyorum doktorun bana vermesinden dolayı. O yüzden rahatlıkla ilaç ismi veriyorum. Bunu kullanabilirsiniz. Gece yatmadan son idrarınızı yapıyorsunuz. Bu ilacı suyla karıştırıp içiyorsunuz en az 3 saat hiç tuvalete çıkmıyosunuz.

Back
X