Sizce erkek arkadaşım düzelirmi:(

kızlar hepiniz haklısnız gerçekten yani objektif bakıyorsunuz sonuç olarak tabiki haklısnız fakat ben hemen pes etmek istemiyorum.ya bukadar yılım var benim onunla en güzel günlerim var.bide ben okadar sorun çıkardığım onun burnundan getirdiğim dönemleri düşünün ki bu öle kısa bir dönem falanda değil uzunn yıllar..oda bana deseydiki ya bunu bırakayım bu ne böle falan deseydi ozaman biz diye bişe olurmuyduk.aksine o hep sabretti beni biran bırakmadı.neyaparsam yapayım yanımda oldu .taş olsa dayanmazdı valla kendimi eleştiriyorum şimdi farkına vardım malesef yaptıklarımın.şimdi ben onu hemen mi bırakayım hiç düzelebilmesine ihtimal vermedenmi?onu bırakmak istemiyorum fakatt bırakmıycamda nasıl davrancam onu bilmiyorum.

Canım seni çok iyi anlıyorum bu düşünceni ama bi erkek böyle diyosa zaten bişeyleri gözden çıkarmıştır. Hani demişsin ya ayrılıklar girdi koptuk diye olay orada başlıyor zaten o alışmış artık bi kere sensizliğe. Sen ha deyince bırakamazsın eminim ki çok seviyorsundur. Yine bekle sabret ama kendinide "sorun sende değil bende" gibi bi cümleyle ayrlık olabilir diyede hazırla.. Çünkü en yakın 2 arkadaşımında başına bunlar geldi.. Onlarda başta çektirdi çocuklara (bence buna çektrmek denmez. Yaklaşık 1,5 yıllık ilişkim var bende öyleyim oda öyle) sonra ikisininde sevgilisi olmuyo sorun sende degıl bende gbi nedenle ayrıldı... :20:

ya cocukta cicim ayları bitmiş bu yani :))) ve evlenelim diyo? ben kötü bi durum göremedim çıkmaktan sıkılldım evlenelim demek yerine sıkıldım yürütmeyelim bitsin diyedebilirdi..zamanında ne tür nazını cekti bilmiyorum ama ipler onun elinde fazla naz aşık usandırır cümleside yerinde olmus sizde.ama nerdesin sorusuna hesap sorma demek cok sacma geldi bana suradayım..diyip kesip atabilir erkeklerin bu huylarını ne yapsak ki :))

anladım kızlar sağolun evet sabredicemde bu aşamada nasıl davranayım peki??o ipleri almam lazımmm.böle hiçbişe sormadan yaşayamam demi yaniii

Back
X