Y ysmnozgr Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 44 0 36 İstanbul 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #1 Eki Görüntüle 486443 Bebişimin 12 haftalık görüntüsü, genital nub teosirine göre sizce cinsiyeti ne?
S sevdimama Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 781 2 26 Bolu 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #2 şu ana kadar tahminlerimde 1 kere yanıldım ama sanki erkek gibi :) cinsiyetini öğrendiğinde yazar mısın merak ederim :)
şu ana kadar tahminlerimde 1 kere yanıldım ama sanki erkek gibi :) cinsiyetini öğrendiğinde yazar mısın merak ederim :)
Y ysmnozgr Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 44 0 36 İstanbul 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #3 sevdimama .!.: şu ana kadar tahminlerimde 1 kere yanıldım ama sanki erkek gibi :) cinsiyetini öğrendiğinde yazar mısın merak ederim :) Genişletmek için tıkla... sağlıklı olsun cinsiyet farketmez ama ben nedense erkek istiyorum, içimden geçen erkek :) insallah dediğin çıkar, tabiki öğrenince yazarım :)
sevdimama .!.: şu ana kadar tahminlerimde 1 kere yanıldım ama sanki erkek gibi :) cinsiyetini öğrendiğinde yazar mısın merak ederim :) Genişletmek için tıkla... sağlıklı olsun cinsiyet farketmez ama ben nedense erkek istiyorum, içimden geçen erkek :) insallah dediğin çıkar, tabiki öğrenince yazarım :)
S sevdimama Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 781 2 26 Bolu 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #4 ysmnozgr .!.: sağlıklı olsun cinsiyet farketmez ama ben nedense erkek istiyorum, içimden geçen erkek :) insallah dediğin çıkar, tabiki öğrenince yazarım :) Genişletmek için tıkla... tabi ki sağlıklı olması çok önemli sorunsuz şekilde dünyaya gelsin kucağınıza alırsınız inşallah.Allah'ım herkesin gönlüne göre sağlıklısını versin :)
ysmnozgr .!.: sağlıklı olsun cinsiyet farketmez ama ben nedense erkek istiyorum, içimden geçen erkek :) insallah dediğin çıkar, tabiki öğrenince yazarım :) Genişletmek için tıkla... tabi ki sağlıklı olması çok önemli sorunsuz şekilde dünyaya gelsin kucağınıza alırsınız inşallah.Allah'ım herkesin gönlüne göre sağlıklısını versin :)
Y ysmnozgr Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 44 0 36 İstanbul 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #5 sevdimama .!.: tabi ki sağlıklı olması çok önemli sorunsuz şekilde dünyaya gelsin kucağınıza alırsınız inşallah.Allah'ım herkesin gönlüne göre sağlıklısını versin :) Genişletmek için tıkla... aminnnn teşekkür ederim
sevdimama .!.: tabi ki sağlıklı olması çok önemli sorunsuz şekilde dünyaya gelsin kucağınıza alırsınız inşallah.Allah'ım herkesin gönlüne göre sağlıklısını versin :) Genişletmek için tıkla... aminnnn teşekkür ederim
beyazipek inci Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2011 481 342 303 Diğer 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #6 valla altta bişe var ama erkek mi ne
Bns Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne)🙏 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2011 3.429 1.657 173 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #7 Bence kız
eylemsevcan hedef 59 Kayıtlı Üye 15 Haziran 2010 9.171 5.426 773 45 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #8 benim oğluşumda aynı çünkü bak örnek koydum
S Seida Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2011 209 6 46 Almanya 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #9 Allah cc herkese hayirli uzun ömürlü evlat nasip etsin bunlarda benim ultrasyon resimlerim bu 12 haftalik bunlarda 20
Allah cc herkese hayirli uzun ömürlü evlat nasip etsin bunlarda benim ultrasyon resimlerim bu 12 haftalik bunlarda 20
Y ysmnozgr Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 44 0 36 İstanbul 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnozgr #10 eylemsevcan .!.: benim oğluşumda aynı çünkü bak örnek koydum Genişletmek için tıkla... inş benimde senin ki gibi bir oğluşum olur :)
eylemsevcan .!.: benim oğluşumda aynı çünkü bak örnek koydum Genişletmek için tıkla... inş benimde senin ki gibi bir oğluşum olur :)