Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için,ben de kız hissediyorumBence kıza benziyor budogum yapmadım hiç ama az çok genitalnub teorisini bilirim
Teşekkür ederim yorumunuz içinBende hiç yaşamadım o duyguyu öncelikle sağlıkla gelsin erkek duruşu var bence![]()
Rica ederim sonucu yazın lütfen sağlıkla gelsin melekTeşekkür ederim yorumunuz için ☺
Yazarım ☺Rica ederim sonucu yazın lütfen sağlıkla gelsin melek![]()
Yazarım aminRica ederim sonucu yazın lütfen sağlıkla gelsin melek![]()
Erkek gibi hissettimBenimkine de yorum yaparmisiniz lütfen
Yaaa peki sebebi neydi tatlım erkek hissetmeninErkek gibi hissettim☺
Canım sırtını falan mı dönmüş pek anlaşılmıyor sankiEki Görüntüle 2571124 10haftalık olduk. Büyümüş biraz ☺cinsiyet tahminlerini alıyım![]()
Bacak kısmı havada ya nub teorisine gore o sekilde diye biliyorumYaaa peki sebebi neydi tatlım erkek hissetmenin![]()
Ayy canım öylemii ya insalah tutar çok sevinirim bacak kısmı havada olunca öylemi pluyormus ..az çok biseler duydum nub la ilgili ama hala anlayamiyorumBacak kısmı havada ya nub teorisine gore o sekilde diye biliyorum☺ hayırlısı olsun☺
Benim anladığım öyle gibi canımAyy canım öylemii ya insalah tutar çok sevinirim bacak kısmı havada olunca öylemi pluyormus ..az çok biseler duydum nub la ilgili ama hala anlayamiyorum
Evet canım başka fotosu da var dönüp duruyoduCanım sırtını falan mı dönmüş pek anlaşılmıyor sanki
Canım erkek gibi dedi doktor ama net değilBende hiç yaşamadım o duyguyu öncelikle sağlıkla gelsin erkek duruşu var bence![]()