Sizce erken mi umutlanmam

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
35
Kızlar selam adetime 13gun kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi var aşağıda fotoğraf koydum. Sizce bana mini oyle geliyor benim adetim düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum. Sizce hamilemiyim?
Screenshot_20220321-153544.png

Kızlar selam adetime 13gun kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi var aşağıda fotoğraf koydum. Sizce bana mini oyle geliyor benim adetim düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum. Sizce hamilemiyim?Eki Görüntüle 3030794
13 gün kala çok çok erken oluyor ama, kaç dakikada çıktı o da önemli, kuruma çizgisi falan olabilir mi?

Kızlar selam adetime 13gun kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi var aşağıda fotoğraf koydum. Sizce bana mini oyle geliyor benim adetim düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum. Sizce hamilemiyim
Hamilesindir inşallah ama 13 gün çok erken bi 10 gün falan bekleyin öyle kan testi yaptır derim sonra güzel haberi bizimle paylaş inşallah 😊

Teste verdiğiniz paraya yazık, hiç o kadar erken hamilelik belli olabilir mi?
Zaten ortalama adetten 9-14 gün sonra yumurtlama dönemi olmuyor mu? Beklenen adete daha 15 gün varsa dün sevişip bugün test mi aldınız?
Bir tane daha çocuğunuz varmış, daha önceki aylarda 9 gün önceden kan tahlili falan vermişsiniz. Bence kendinizi sakinleştirecek,aklınızı başka şeylere çekecek şeyler bulmalısınız. Gebeliğin önündeki en büyük engellerden birinin stres olduğunu soylerler hep.

Back
X