Sizce erken mi umutlanmam

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
35
Kızlar selam adetime 13gun kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi var aşağıda fotoğraf koydum. Sizce bana mini oyle geliyor benim adetim düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum. Sizce hamilemiyim?

13 gün kala çok çok erken oluyor ama, kaç dakikada çıktı o da önemli, kuruma çizgisi falan olabilir mi?

Kızlar selam adetime 13gun kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi var aşağıda fotoğraf koydum. Sizce bana mini oyle geliyor benim adetim düzensizdir o yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum. Sizce hamilemiyim
Hamilesindir inşallah ama 13 gün çok erken bi 10 gün falan bekleyin öyle kan testi yaptır derim sonra güzel haberi bizimle paylaş inşallah

Teste verdiğiniz paraya yazık, hiç o kadar erken hamilelik belli olabilir mi?
Zaten ortalama adetten 9-14 gün sonra yumurtlama dönemi olmuyor mu? Beklenen adete daha 15 gün varsa dün sevişip bugün test mi aldınız?
Bir tane daha çocuğunuz varmış, daha önceki aylarda 9 gün önceden kan tahlili falan vermişsiniz. Bence kendinizi sakinleştirecek,aklınızı başka şeylere çekecek şeyler bulmalısınız. Gebeliğin önündeki en büyük engellerden birinin stres olduğunu soylerler hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…