Sizce eşim sakami yapti :(

Esinizi hicbirimiz tanimiyoruz, ne tur saka yapar gercekten saka mi bilemeyiz his bir saka degil o ayri bu konuyu onunla acik acik konus ona sor..

Ayyy cok sinir oldum ya gidip gelip.konuya bakiyorum ise konsatre olamadim bi turlu.niteliksiz bi erkek.hayir ne isterler anlamam evlenmeseydin o zaman kardesim bu kadar kadinlarin kalbini kirmaya hakkiniz yok.ne olcakti yani uc tane cocuk dogur evi temizle supur aksama kadar evin icinde essek gibi calis sonra gel adriana lima ol.oldu canm.o zaman sende aksama kadar calis ama ayaklarin kokmasin yorgunluktn öl ama gece horlama gobegini kurcalama.dunya kadar para kazan bi taraflarin yirtilsin o parayi kazancam diye ama ustun basin pislenmesin sacin beyazlamasin cunku ben bole gormek istiyorum seni :) saka gibi ya dinirim fırladi

Ayyy cok sinir oldum ya gidip gelip.konuya bakiyorum ise konsatre olamadim bi turlu.niteliksiz bi erkek.hayir ne isterler anlamam evlenmeseydin o zaman kardesim bu kadar kadinlarin kalbini kirmaya hakkiniz yok.ne olcakti yani uc tane cocuk dogur evi temizle supur aksama kadar evin icinde essek gibi calis sonra gel adriana lima ol.oldu canm.o zaman sende aksama kadar calis ama ayaklarin kokmasin yorgunluktn öl ama gece horlama gobegini kurcalama.dunya kadar para kazan bi taraflarin yirtilsin o parayi kazancam diye ama ustun basin pislenmesin sacin beyazlamasin cunku ben bole gormek istiyorum seni :) saka gibi ya dinirim fırladi
Bende sizin gibiyim aklima gelip gidip duruyor

Bende ilerde evlenince soyler mi diye dusunuyorum..
En guzeli evlenmemk insann ozguveni kiriliyo valla benki nerelerde calismis ne insanlarla muhattap olmus bi insanim suan dolmusa otobuse bindigim zaman insanlarin bana bakisinfan rahatsiz oluyorum.buda esimin asiri kisakncligindan kaynaklaniyo.yeni evlendigim zamanlar alisveris merkezine giderdik hic bi yere bakmama izin vermezdi yerdeki fayanslari sayip gelirdim suan allahtan cok rahatim sanirim biraz cirkeflestim :) babamda neyden rahatsiz oluyosam esimde var buyuk kinusmicaksin.

Belaltı vurun o tip erkekler daha çok etkilenir.
Saçı açılmaya başladıysa kafan parlıyor gözüm kamaşıyor
Göbekliyse ayaklarını görebiliyor musun hala
Horlamasa da horluyorsun
Ayağın kokuyor
Boyun mu kısaldi senin vs vs

Sanki şaka gibi ama ciddi söyleyin
Çivi gibi çakın özgüvenini bitirin

Ayy çok sinir oldum.Kendinizi pusturmayın
Bi halt yiycem de kılıfını hazırlıyorum diyor resmen pislik şey

Selam arkadaslar..bu sabah esimle kahvalti ederken benden birsey istedi..bende biraz beklemesini soyledim sonra tekrarladi bende tamam dedim. Ve bana hadi ya ver sunu..zaten seninle senin icin evlendim yoksa senin bu pis vucuduna merakli degildim dedi (konuyla ne alakasi varsa)bu arada vucudum gercektende pek hos degil...basen, selulit, dogumdan kalma yirtiklar,cildimin yapisi sebebiyle kollarimdaki ve sirtimdaki lekeler ve ayrica cok esmerim...sanirim vucudumun tek guzel yeri yuzum kaslarim gozlerim ve dudaklarim..guzel kiyafetler giyince cok guzel oldugumu hissediyorum..peki yA o guzel kiyafetleri cikarinca...3 yillik esimle ayni yastiga bas koyarken hep vucudumun kusurlari gelir aklima...hic rahat olamadim onun yaninda. Hep carsafla battaniyeyle falan vucudumun kusurlu yerlerini kapatmaya calisirim..bu cok zor bir durum..neyse bana pis vucutlu vs. Demeden once tv de ceyda atesi gordu ne kadar guzel bi kadin Allahim dedi...demi hayatim dedi bende evet gercekten guzel dedim...kendime zerre ozguvenim olmamasina ragmen bunu ona hic bir zaman hissettirmedim ben kendimi cok seviyorum cok guzelim sen once kendi kisurlarina bak demeyi basardim hep..ama bugün...bugun sadece sustum oyle kirginimki:KK43:...tam ozguvenim yerine gelicekken esim bana pis vucutlu diyerek tekrardan sifira indiriyo beni..spor yapiyorum bakimlimliyim...temizim...şık giyiniyorum..ama yetmiyo...biliyorum hata ama bazen telefonunu gizlice kurcaliyorum...izledigi er.tik videolar,p.rno filmler, unlulerin frikikleri,sosyal medya hesabimi kapattiktan sonra facesine ekledigi tanimadigi kizlar...o_O.bana olan tavrida cok incitti beni..belki abartacak bisey yok diceksiniz ama beni kucumserkenki o bakislarini gormeliydiniz...sonra gelip ozur dilerim...seni cok seviyorum dedi..bende ona özur dilemen bana olan bakıs acini degistirmez dedim askili tisort bile giymeye utaniyorum yaninda...:olamaz:kollarimdaki sirtimdaki lekeler igrenc duruyo doktor bu bi hastalik degil cilt tipin boyle dedi ..:kızgın: cok kirginim kendime guveniyomusum gibi yapmaktan ve kocamdan surekli vucudumu gizlemekten yoruldum ..sizden sadece siz olsaniz ne yapardinizin cevabini istiyorum

arkadaslar biraz uzun olmus k.bakmayin
okuyorken gerçekten çok üzüldüm ama lekenize, çatlağınıza değil böyle bir eşe sahip olduğunuza ve kendinizi beğenmemenize... Pardon ama eşiniz mükemmel mi siz kendinizi sevin herşeyden önce istediğinizi giyin eşiniz bir şey diyince onu azarlayın kendi eksik yönlerini vurun yüzüne kendinizi ne kadar sevdiğinizi söyleyin ona siz beğeneceksiniz önce kendinizi eşiniz bile olsa yorum yapamaz buna ha lekeleriniz sizi rahatsız ederse bakın eşinizi değil sizi bunun için güzellik merkezine gidin leke kremleri kullanın sonuç alırsınız.

Ne boşanması aksine evli kalıp ona öyle laflar ederdim ki söylediğine pişman olurdu o kim oluyor çok mu yakışıklı çok mu özellikli boşversene sen kendini sev yeter çokta fifi...intikamını al aklından çıkarma bu kırgınlığını.

En guzeli evlenmemk insann ozguveni kiriliyo valla benki nerelerde calismis ne insanlarla muhattap olmus bi insanim suan dolmusa otobuse bindigim zaman insanlarin bana bakisinfan rahatsiz oluyorum.buda esimin asiri kisakncligindan kaynaklaniyo.yeni evlendigim zamanlar alisveris merkezine giderdik hic bi yere bakmama izin vermezdi yerdeki fayanslari sayip gelirdim suan allahtan cok rahatim sanirim biraz cirkeflestim :) babamda neyden rahatsiz oluyosam esimde var buyuk kinusmicaksin.
Evlenmek çok saçma ama mecburuz işte.çocuk da yok niye evliyim hala ben de düşünüyorum bekarlık sultanlık aslında

Sorun kocanizda, kocanizin izlediklerinde, baska kadinlari ovmesinde, sizi yermesinde. Sorun kocanizin insan olamamasinda bence. Sizde bir problem yok. Size yakismayan bir es.

Kocanız terbiyesiz herifin tekiymiş,ne demeye katlanıyorsunuz bu adama,üzerinizde nasıl bi psikolojik baskı kurduysa artık,kendinizi nasıl yererek anlatmışsınız...Kendiside kesin Burak Özçivit gibidir ...Yerinizde olsam bende onu aşağılarım ,yokmuş gibi davranır ,üstüne kendime daha özen gösterir kıskançlıktan onun bir yerlerini çatlatırdım..Kendine gel ,bu adamın seni daha fazla ezmesine izin verme..gerekirse gemileri yak ,dünyaya bir kere geliyorsunuz ömrünüzü sizi aşağılayan biriyle heba etmeyin...

Ya valla okuyunca üzüldüm ister istemez genelde böyle diyenler de kompleksli olduğu için yaparlar kendindeki kusurları görmemek için sana sataşmış asla bunun altında kalıp kendini ezdirme, hatta sana bi tavsiyede bulunıyım sende onun sana yaptığı gibi yap ona düşünüyorum da seninde aslında kusurların var şeklinde böyle yapman kötü ya da yanlış bi hareket olmaz ona kendini göstermiş olursun ayy çok sinirlendim sabah sabah. Özgüvenli davranma özgüvenli ol azcık güzelim

Back
X