Sizce eski nisanlimin kiz arkadasimi vardir?Whatsapp kafami karistirdi! Ltfn yardim

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Slm arkadaslar,
belki okumususnuzdur benim burada yine acmis oldugum bir konu vardi dügüne 4 gün kala ayrildik diye. Nisanlimdan ayrilmistik. Simdi Whatsappine gözüm takilio biliyorum yanlsi yapiyorum ama nezaman girmis diye bakiyorum. Her baktigimda gözüme carpan bisey oldu gün boyu Dogru dürüst on olmazken belki 2-3 kere en cok gece en son daima gece yarisi Saat 2 civair online oluyor. Ama her allahin günü bu böyle en son 2 civari hep ayni saatte benimde beynim bulandi acaba yeni birinimi buldu misal 1 de yazisiyorlar hergün Saat 2 iki bucuk vs, buluyor? Sizce neden hergün bir insan ayni saatte online olur? Is nedennden dolayi derseniz olmaz cünkü calismiyor! Okuyor. Lütfen akil verin neden bu böyledir?

belki o da seni takip ediyordur

bilmiyorum ediyormu etmiyormu ama benim kafama takilen her gece ayni saatlerde en son online gözükmesi neden acaba???? Biriyle bi anlasmasi varda her gece konusuyolarmi öyle whatsappden bir kizla misal?

Canım bende düğün günü ayrıldım nişanlımdan.halası öldü düğün iptal oldu.1 hafta icinde ailesi yüzünden ayrıldık.4 ay oldu.bende senin gibi whatsappta bakıp duruyorum.12 de online oluyor bazen gece.face ine bakıyorum hep yabancı kızlar eklemiş.büyük ihtimalle onlarla konuşuyodur diyorum.bazen abisiyle konuşuyodur diyorum aynı anda online oluyolar cünkü.kızarkadaşı yok ama eminim.sadece konuşuyor ama aradgını bulamıyor bunuda biliyorum.

Bence seneger hesabı varsa faceine bak ordan anlayabilirsin kimlerle konuştugunu.sevgilisi varsa onuda anlarsın.bide akrabalarının numarası filan varsa sende ,nişanlın cevrim içiyken onun akrabalarınada bak c.içilermi diye.belkide onlarla konuşuyodur.

senı takıp ettıgını anlamak ıcın tek bı neden var. sen de her gece 2 gibi whatsappa giriyomussun.. 2-3 gun sık disini, ya daha erken gir ya daha gec. bakalım senın gırdıgın saatlerde online olucak mı? eger oyle olursa oda seni takip ediyodur.. :1:

Canım bende düğün günü ayrıldım nişanlımdan.halası öldü düğün iptal oldu.1 hafta icinde ailesi yüzünden ayrıldık.4 ay oldu.bende senin gibi whatsappta bakıp duruyorum.12 de online oluyor bazen gece.face ine bakıyorum hep yabancı kızlar eklemiş.büyük ihtimalle onlarla konuşuyodur diyorum.bazen abisiyle konuşuyodur diyorum aynı anda online oluyolar cünkü.kızarkadaşı yok ama eminim.sadece konuşuyor ama aradgını bulamıyor bunuda biliyorum.

Bence seneger hesabı varsa faceine bak ordan anlayabilirsin kimlerle konuştugunu.sevgilisi varsa onuda anlarsın.bide akrabalarının numarası filan varsa sende ,nişanlın cevrim içiyken onun akrabalarınada bak c.içilermi diye.belkide onlarla konuşuyodur.

çok üzüldümmm senin adına :50:

Bakcak insan nie gece 2-3gibi baksin 2 dk girer bakar bence bu saatlerde el ayak cekilio ortam sakinlesio tel arkadasi edinmis olabilir sonucta ikinizde kolay seler yasamamissiniz kafa dagitiodur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaslar,
belki okumususnuzdur benim burada yine acmis oldugum bir konu vardi dügüne 4 gün kala ayrildik diye. Nisanlimdan ayrilmistik. Simdi Whatsappine gözüm takilio biliyorum yanlsi yapiyorum ama nezaman girmis diye bakiyorum. Her baktigimda gözüme carpan bisey oldu gün boyu Dogru dürüst on olmazken belki 2-3 kere en cok gece en son daima gece yarisi Saat 2 civair online oluyor. Ama her allahin günü bu böyle en son 2 civari hep ayni saatte benimde beynim bulandi acaba yeni birinimi buldu misal 1 de yazisiyorlar hergün Saat 2 iki bucuk vs, buluyor? Sizce neden hergün bir insan ayni saatte online olur? Is nedennden dolayi derseniz olmaz cünkü calismiyor! Okuyor. Lütfen akil verin neden bu böyledir?

İlişkiniz bitmiş. Onun whatsapını şusunu busunu kontrol etmekten hemen vazgeç. Çünkü bunları yaptıkça daha çok canın sıkılacak. Kız arkadaşı varsa var, yoksa yok. Bundan sonra seni hiç ilgilendirmesin. Biliyorum uzaktan konuşması kolay diyeceksin belki bana ama hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler bunlar. Deneyim yani:) Sürekli kontrol ettikçe, baktıkça unutamazsın. Bence hemen şu an sil ve engelle bütün sosyal ağlardan şundan bundan kafan rahat etsin. Yarın öbürgün bi kızla fotoğrafını görürsen inan daha çok üzüleceksin.

bende bunu çok yaparım. ama sonuçta gece baksam dedikleri gibi bende gecenin bi yarısı whatsappa girmiş olcam.bencede numarasını engelle sil niye hala tutuyosun ki eskiden bunlarmı vardı.seni düşünüyosa zaten bi yolunu bulur arar

Back
X