Sizce firma haklı mı?

Firma haksız ama bu yaptığınız hiç hoş bir davranış değil. Hakkınızı arayacağınıza haksızlık ederek ödeşmeye çalışıyorsunuz. Hatırlatmak istedim kapıda ödeme seçeneğiyle kargo isteyip o kargoyu almadığınızda size dava açılabilirnb
Hakkımı aradım arıyorum bir fayda saglamıyor ayrıca bana dava açamazlar tabikide kendi adıma sipariş vermedim fake hesaptan yaptım bunu isim numara adres sallamasyon yani

Kartla alma şansım yoktu kapıda nakit öderim diye düşündüm bide instagram oyle arastırırken çok ilgimi çekti bian kapılıverdim ,aslında M beden olsa hiçbir sıkıntı olmıcaktı ama bu durum gerçekten canımı çok sıktı kuşlanmadığım bir ürün ! Satısa uygun değilmişmiş demek ki okadar dandik ki balenler hemen zarar görmüş
Bende kredi kart kullanmiyorum. Ama mesela ben migrosta satilan ininal diye bir kart aldim. Icine migrostan pttden falan istedigin miktarda para yukluyosun be bu kart kredi kartinin kullanildigi her yerde kullaniliyor. Ben cok memnun kaldim :) 5 lira gibi bi ucrete satiliyor sanirim. Butun intrnt sitelerinde kullanabiliyorum.

Bende kredi kart kullanmiyorum. Ama mesela ben migrosta satilan ininal diye bir kart aldim. Icine migrostan pttden falan istedigin miktarda para yukluyosun be bu kart kredi kartinin kullanildigi her yerde kullaniliyor. Ben cok memnun kaldim :) 5 lira gibi bi ucrete satiliyor sanirim. Butun intrnt sitelerinde kullanabiliyorum.
Süpermiş ilk defa duyuyorum:)

Yasal bir fatura kestilerse şansınız olabilir ama fatura yoksa yapabileceğiniz çok birşey yok malesef. Bundan sonraki siparişlerinizi verirken faturalı mı ve değişim sartlari neler bunları mutlaka sorun