- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Gebelik istediğimiz için stres yapiyoruz. Psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyoruz. Benim de 1 yıl içinde 2 kez gecikti 1 hafta kadar. Böyle durumlarda mümkünse hemen kan ver. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Düşük ihtimal de olsa geç döllenme diye bir şey var. Belki o olmuştur.
Ovulasyonla mı yumurtlama günü olduğunu tespit ettin? Saglikocagı aliyor kan.
Olabilirsin belki canım acil kan ver yada erken gebelik testleri daha güvenilir
Aciller adı üstünde acil vakaları için devletin hizmete sunduğu yerlerdir. Gidip acilde kan verin diyen arkadaşlar, lütfen ne oradaki personeli oyalayın ne de doktorların hasta yükünü arttırın. Konu sahibi regliniz geciktiyse mahallenizin bağlı olduğu sağlık ocağında kan testi çok rahat yapılıyor. Ayrıca eğer haftaiçi zamanım yok derseniz özel hastanelerin lab kullanabiliyorsunuz illa doktor sevki gerekmiyor cumartesi yaptırabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. 3 gün ya da 5 gün diye bir kıstasta yok regl zamanı gelmeden bile öğrenilebiliniyor tabi geç döllenme yoksa.
Varsa çıkar o belli Aralık var ona yakın çıkar bende günümü bekliyorum Allah nasip etsin isteyen herkese nöbetçi eczaneye bak erken gebelik testlerlş daha güvenilirİşten çıktığımda eczaneler kapanmış oluyor canım test alamıyorum kielimdekin de de negatif çıktı ne oluyor anlamadım bana adetin 5 gün geçerse kan aldır dediler sizce beklemeli miyim 2 gün daha?
Canım subat ayı 29 gün normal tarihini de göre ortalama 2 gün daha geç olman lazım zaten. Yani 8 inde olduysan bugün olman lazım normalde ya da yarına sarkar belki. gebelik istiyorsan dilerim öyledir ama söylemek istedim.
Varsa çıkar o belli Aralık var ona yakın çıkar bende günümü bekliyorum Allah nasip etsin isteyen herkese nöbetçi eczaneye bak erken gebelik testlerlş daha güvenilir
Hamileysek beta hcg kaç olması gerek canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?