- 24 Ekim 2024
- 96
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi kubraasafak
-
Kimse yok sanırımKızlar gebelik kesesiyle de net bir doğruluğu olmasa da kısmen tahmin yapılabiliyormuş cinsiyet belirkemede. Arkadaşım gebelik kesesi kız gibi duruyor dedi kendi kızının kesesi de böyleymıs çünkü. Sizce kız mı erkek mi?
Yuvarlak olunca kız diyolarKızlar gebelik kesesiyle de net bir doğruluğu olmasa da kısmen tahmin yapılabiliyormuş cinsiyet belirkemede. Arkadaşım gebelik kesesi kız gibi duruyor dedi kendi kızının kesesi de böyleymıs çünkü. Sizce kız mı erkek mi?
Arkadaşımın dediği gibi yaniYuvarlak olunca kız diyolar
Kızlar gebelik kesesiyle de net bir doğruluğu olmasa da kısmen tahmin yapılabiliyormuş cinsiyet belirkemede. Arkadaşım gebelik kesesi kız gibi duruyor dedi kendi kızının kesesi de böyleymıs çünkü. Sizce kız mı erkek mi?
Ben 4+5 de vajinal ultrason ile gördüm ama karından ultrason ile 6.haftada görebilirsinizCanım keseyi kaç haftada gördün
Acaba kaçıncı haftaya ait ultrason?Kızlar gebelik kesesiyle de net bir doğruluğu olmasa da kısmen tahmin yapılabiliyormuş cinsiyet belirkemede. Arkadaşım gebelik kesesi kız gibi duruyor dedi kendi kızının kesesi de böyleymıs çünkü. Sizce kız mı erkek mi?
7+3 canım. Allah razı olsun güzelim sağolAcaba kaçıncı haftaya ait ultrason?
Bu arada atış serbest ise ben de kız olduğunu düşündüm. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun.
Erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 3650916 selam kızlar 6+2 karından sizce ne cinsiyeti
Hayırlısı keseye göre yorum yapılıyor dimi ramzi teorisi gibi bişey de var ama merak ediyor insanErkek gibi geldi bana
İlk hamileliğimde kesem yuvarlaktı oğlum oldu ikinci hamileliğim kesem yine yuvarlak ama daha belli değil 8+4 deyimKızlar gebelik kesesiyle de net bir doğruluğu olmasa da kısmen tahmin yapılabiliyormuş cinsiyet belirkemede. Arkadaşım gebelik kesesi kız gibi duruyor dedi kendi kızının kesesi de böyleymıs çünkü. Sizce kız mı erkek mi?
Ben de 8+3 deyimİlk hamileliğimde kesem yuvarlaktı oğlum oldu ikinci hamileliğim kesem yine yuvarlak ama daha belli değil 8+4 deyim
Evet ama her zaman doğru olmayabiliyorHayırlısı keseye göre yorum yapılıyor dimi ramzi teorisi gibi bişey de var ama merak ediyor insan
Gönlümden deli gibi kız geçiyor ama öncelik sağlıklı sıhatli olması tabiki senin içinden ne geçiyor aramızda bir gün varmışBen de 8+3 deyim
Ben de kız geçiyor ama rüyamda bebeğimi gördüm erkek gibiydi emin olamadım tabiGönlümden deli gibi kız geçiyor ama öncelik sağlıklı sıhatli olması tabiki senin içinden ne geçiyor aramızda bir gün varmış
Oğluma hamile iken rüyamda kız bebek gördüm erkek çıktı oğlum hayırlısı olsun ama gönlümüzdeki olsun inşallahBen de kız geçiyor ama rüyamda bebeğimi gördüm erkek gibiydi emin olamadım tabisağlıkla dünyaya gelsin yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?