Daha önce bos gebelik yaşadım Mayıs'ta kürtaj oldum su an regl belirtilerim var ayın 5 inde adet olmustum erken gebelik testi yaptım önceki gebeligimde çizgi çok belirgindi şimdi çok silik sizce bir şey var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende silik cizgi görüyorummDaha önce bos gebelik yaşadım Mayıs'ta kürtaj oldum su an regl belirtilerim var ayın 5 inde adet olmustum erken gebelik testi yaptım önceki gebeligimde çizgi çok belirgindi şimdi çok silik sizce bir şey var mi
Aynı durumdayız offf
Ya bence var bi kan verin veya yarın bir daha yapınDaha önce bos gebelik yaşadım Mayıs'ta kürtaj oldum su an regl belirtilerim var ayın 5 inde adet olmustum erken gebelik testi yaptım önceki gebeligimde çizgi çok belirgindi şimdi çok silik sizce bir şey var mi
ARTİMED bende yalancı çıkarmştı ama 4 tane yalancı çıkaracağını da sanmıyorum bu arada. Bence sizde gebelik varAynı durumdayız offf
3 gün önce predictor böyleydi. Ama bugün bişe yok tek çizgi. Yarın bir daha yapacağım. Bu test büyük ihtimal bozuk.Aynı durumdayız offf
Gerçekten miii eğer öyleyse çok mutlu olurum yaARTİMED bende yalancı çıkarmştı ama 4 tane yalancı çıkaracağını da sanmıyorum bu arada. Bence sizde gebelik var![]()
Kuşum bugün yine yaptım ve negaif çıktı başka markalarda neden ucuz testte silikBende de ilk silik çizgi çıkmıştı güvenemeyip farklı markalar ile tekrarlamıştım başka marka test alıp tekrarlayabilirsiniz ya da kan verin direkt![]()
Benim bu marka negatif çıktı hiç silik bile yok ama artimed hepsi silik3 gün önce predictor böyleydi. Ama bugün bişe yok tek çizgi. Yarın bir daha yapacağım. Bu test büyük ihtimal bozuk.