- 24 Ekim 2024
- 55
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi kubraasafak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım iki buçuk aydır deniyoruz ama marka Artımed olunca çok da heveslenmek istemiyorum açıkçası, eczanede başka marka da kalmamış mecburen bunu aldımgebelik var görünüyor. istersen bir kan testi ver. emin olursun. hayırlı olsun
İnşallah canım iki buçuk aydır deniyoruz ama marka Artımed olunca çok da heveslenmek istemiyorum açıkçası, eczanede başka marka da kalmamış mecburen bunu aldım
İnşallah bitanem Allah razı olsunEn kesin sonuç kan testi olur. Beklemeden ver hemen bence. inşAllah bebek vardır.
Bu artımed maalesef üç dört ay önce bende de yalancı pozitif çıkardı kan verdim sonuç negatif idi… :/Adetime 1 gün var, az önce yaptım testi. Artımed yalancı pozıtif çıkarıyor diyorlar emin olamadım. Silik çizgi 5.dk ya yakın koyulaştı
Aynen bu şekilde net miydi pekiBu artımed maalesef üç dört ay önce bende de yalancı pozitif çıkardı kan verdim sonuç negatif idi… :/
Evet bariz belli idiAynen bu şekilde net miydi peki
kesinlikle piyasadan kaldırılması lazım o zamanEvet bariz belli idi
Aynen öyle o testten nefret ettim bir daha yaklaşmadımkesinlikle piyasadan kaldırılması lazım o zaman![]()
Bu kaset test değil ama canım erken gebelik testi. Ben de daha önce yapmıştım aynısından ve daha eski silik bir çizgiydi atayım hatta buraya bir bak istersen aradaki farka. Ama bu adetimden çok çok sonra yapılmıştı bugün yaptığım reglime bir gün kalaBence var ya bende yaptım daha önce artimed kaset test hiç çizgi filan çıkmadı yalancı çizgi bu kadar net çıkan bişey değil var bence
Bu da bugün aynı testten yaptığım 2.siBence var ya bende yaptım daha önce artimed kaset test hiç çizgi filan çıkmadı yalancı çizgi bu kadar net çıkan bişey değil var bence
Var canım doktora git hayırlı olsunBu da bugün aynı testten yaptığım 2.si
Sonuç ne çıktı varmı hamilelik?Kan verdinmi?Bu da bugün aynı testten yaptığım 2.si
Evet canım verdimSonuç ne çıktı varmı hamilelik?Kan verdinmi?