Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlandırmak istemem ama var sanırım kan verin en kısa zamanda daha da netleşir.Testim şöyle lütfen bir fikir verin![]()
Evet varmış kan testim beta hcg 80 çıktı ama henüz adet gecikmem olmadı günüm var. O yüzden erken olduğu için kese vs yokmuş. Artışı takip edip keseyi bekliycem inşallah sağlıkla ilerlerUmutlandırmak istemem ama var sanırım kan verin en kısa zamanda daha da netleşir.
Teşekkür ederim aminVar gibi görünüyor:) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Kaç gününüz var acebaEvet varmış kan testim beta hcg 80 çıktı ama henüz adet gecikmem olmadı günüm var. O yüzden erken olduğu için kese vs yokmuş. Artışı takip edip keseyi bekliycem inşallah sağlıkla ilerler![]()
Ovulasyon testi yapmıştım İnnovita marka. Yumurtlama günümü baz alırsam 3 günüm var. Ama normal takvimime göre 6 görünüyor. Bu ay normal takvimin dışına çıktım yumurtlama erken olduğu için 3 gün kalmıştı yani bugün. İdrar testinden önce yine ovulasyon testi yaptım tekrar koyulaşma görünce şüphelenip test yaptımKaç gününüz var aceba
Benimde takvim böyle dün kan verdim çıkmadı gebelik meğer ben erken vermişim ama doktor rahim kalınlaşmış çok iyi dedi vitamin verdiOvulasyon testi yapmıştım İnnovita marka. Yumurtlama günümü baz alırsam 3 günüm var. Ama normal takvimime göre 6 görünüyor. Bu ay normal takvimin dışına çıktım yumurtlama erken olduğu için 3 gün kalmıştı yani bugün. İdrar testinden önce yine ovulasyon testi yaptım tekrar koyulaşma görünce şüphelenip test yaptım
Benim de yumurtlamam takvime göre 23 mayıs görünüyordu. Son reglimin başlangıcı 3 mayıs. Döngü uzunluğuan göre regl başlangıcı değişmiştir. Ama takvime uymadı ovulasyon testiyle 19 veya 20 mayısta yumurtam çatladı. Daha sonra ben 27 mayısta gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4 gün sonrası tekrarladım pozitif çıktı. Yani yumurtlamamdan 10 veya 11 gün sonra çıktı. Rahmin kalın olması iyi oluyormuş evet henüz erken olabilir inşallah gebelik vardırBenimde takvim böyle dün kan verdim çıkmadı gebelik meğer ben erken vermişim ama doktor rahim kalınlaşmış çok iyi dedi vitamin verdi
Allah razı olsun sağlıkla alın kucağınızaBenim de yumurtlamam takvime göre 23 mayıs görünüyordu. Son reglimin başlangıcı 3 mayıs. Döngü uzunluğuan göre regl başlangıcı değişmiştir. Ama takvime uymadı ovulasyon testiyle 19 veya 20 mayısta yumurtam çatladı. Daha sonra ben 27 mayısta gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4 gün sonrası tekrarladım pozitif çıktı. Yani yumurtlamamdan 10 veya 11 gün sonra çıktı. Rahmin kalın olması iyi oluyormuş evet henüz erken olabilir inşallah gebelik vardır![]()
Aminnn darısı size olsun inşallahAllah razı olsun sağlıkla alın kucağınıza![]()
İnşallah aminAminnn darısı size olsun inşallah![]()
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinEvet varmış kan testim beta hcg 80 çıktı ama henüz adet gecikmem olmadı günüm var. O yüzden erken olduğu için kese vs yokmuş. Artışı takip edip keseyi bekliycem inşallah sağlıkla ilerler![]()