Sizce gebelik var mı ?

E-L-i-F28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
114
35
28
33
IMG_2811.webp
Kızlar bir bakarmısınız gebelik var mı

Var var :KK54: birkaç gün sonra tekrarlarsan daha iyi netleşir ama gerek yok kan tahlili yaptır ki beta hcg takibi başlasın

Kan tahlili yaptırmak istemiyorum aslında dün yaptım bu testi yarın adet günüm yarın sabah ilk idrarımla tekrar yapıcam testi daha net çıkar heralde birkez böyle Yeniyken kan yaptırdım iki günde bir kan verdim takip için artık kolum agrıyordu eğer yarın daha net çıkarsa bir hafta beklicem kan için

Kan tahlili yaptırmak istemiyorum aslında dün yaptım bu testi yarın adet günüm yarın sabah ilk idrarımla tekrar yapıcam testi daha net çıkar heralde birkez böyle Yeniyken kan yaptırdım iki günde bir kan verdim takip için artık kolum agrıyordu eğer yarın daha net çıkarsa bir hafta beklicem kan için

Diğer çizgi çok silik bilemedim birkaç gün sonra yine bak bende iki gebeliktede hep kan verip takiple geçti sabirliysan bekle

Aynen canım bende senin gibi dusunenlerdenim 1 hafta 10 gün olunca git direk ultrason bakar keseyi görürsün

Cok su içemiyorum ben Zaten insallah çıkar kızlar ya iki düşüğüm var rahim filmi çektirip hamile kalıyordum oda düğükle sonuçlandı iki kez ilk defa kendiliğinden olucak insallah

Rabbim yüzünü guldursun canım sağlıklı gebelik olur ınş.stres yapma Allah im muradına nail eylesin
Cok su içemiyorum ben Zaten insallah çıkar kızlar ya iki düşüğüm var rahim filmi çektirip hamile kalıyordum oda düğükle sonuçlandı iki kez ilk defa kendiliğinden olucak insallah

Bi kere versen yeter neden iki güne bir yaptırdın ki hem kesin sonuç çıkar kanda beklemene gerek yok boşuna

Ben adetimden bir gun once yapmistim, ayni böyle silikti. Ertesi gun kan verdim kanda çıktı. Bence yarın kan verin

Back
X