Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi benim gebeliklerimde hep böyle çıktıEki Görüntüle 2063859 Kızlar bir bakarmısınız gebelik var mı
Aynen canım bende senin gibi dusunenlerdenim 1 hafta 10 gün olunca git direk ultrason bakar keseyi görürsünKan tahlili yaptırmak istemiyorum aslında dün yaptım bu testi yarın adet günüm yarın sabah ilk idrarımla tekrar yapıcam testi daha net çıkar heralde birkez böyle Yeniyken kan yaptırdım iki günde bir kan verdim takip için artık kolum agrıyordu eğer yarın daha net çıkarsa bir hafta beklicem kan için
Çıkar Allah in izniyle uyumadan önce su içme az olsun güzel hormon birikir ıdrarında en az 6 saat bekleyen ıdrarin olsunBeklicem artık yarında test yapıcam inşallah çıkar buraya yollarım
Cok su içemiyorum ben Zaten insallah çıkar kızlar ya iki düşüğüm var rahim filmi çektirip hamile kalıyordum oda düğükle sonuçlandı iki kez ilk defa kendiliğinden olucak insallah
Amin canım allah razı olsun hepimizin insallahRabbim yüzünü guldursun canım sağlıklı gebelik olur ınş.stres yapma Allah im muradına nail eylesin
Bi kere versen yeter neden iki güne bir yaptırdın ki hem kesin sonuç çıkar kanda beklemene gerek yok boşunaKan tahlili yaptırmak istemiyorum aslında dün yaptım bu testi yarın adet günüm yarın sabah ilk idrarımla tekrar yapıcam testi daha net çıkar heralde birkez böyle Yeniyken kan yaptırdım iki günde bir kan verdim takip için artık kolum agrıyordu eğer yarın daha net çıkarsa bir hafta beklicem kan için
Eki Görüntüle 2063859 Kızlar bir bakarmısınız gebelik var mı