Adetime 5 gün var.Erken gebelik testi yaptim.1 saat sonra çıktı.Umutlanmakta istemiyorum
5-10 dk.sonra süresi doluyor ama yinede sizin fikrinizi almak istedim
1 saat sonra olmasi gercekligini baya etkiliyor. Normal testlerde bende cok goruyodum 1-2 saat sonra ikinci cizgiyi fakat gebelik olmuyodu. Sanirim ilk 10 dk dan sonraki sonuclari ciddiye almamak lazim. Adet zamaninda testi tekrarla canim insallah istedigin gbi olur
Bende korkumdan dün erken gebelik testi yaptm 24 saat geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmadı.. bence bede kan testi yapn belki cok yenidir süre geçince koyulaşmştır
Bende korkumdan dün erken gebelik testi yaptm 24 saat geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmadı.. bence bede kan testi yapn belki cok yenidir süre geçince koyulaşmştır
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Adetime 5 gün var.Erken gebelik testi yaptim.1 saat sonra çıktı.Umutlanmakta istemiyorum
Yarım saatten sonra ciddiye alma benim gebelik yarım saat sonra çok çok ince çizgi çıktı bir gün sonra birdaha yaptim iki dakikada çıktı geçmişti bir gün çıkmadı net birgün sonra çıktı