Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?Bende korkumdan dün erken gebelik testi yaptm 24 saat geçmesine rağmen hiç çizgi oluşmadı.. bence bede kan testi yapn belki cok yenidir süre geçince koyulaşmştır
Yok canm olsaydı mutlaka çıkardı testte..Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Adetime 5 gün var.Erken gebelik testi yaptim.1 saat sonra çıktı.Umutlanmakta istemiyorum
5-10 dk.sonra süresi doluyor ama yinede sizin fikrinizi almak istedim
Merhaba bugun tekrar test yaptim negatif.Persembe günü de adet günüm olacak gibiyim ama belirtiler başladı dün geceden beriAynı durumu yaşıyorum şuan ki durumunuz nedir acaba
Bu test pozitif olsaydı şimdiye belirirdi koyulaşma olurdu yani, gecikmen olursa yine tekrarla hakkında hayırlısıMerhaba bugun tekrar test yaptim negatif.Persembe günü de adet günüm olacak gibiyim ama belirtiler başladı dün geceden beri![]()
Merhaba bugun tekrar test yaptim negatif.Persembe günü de adet günüm olacak gibiyim ama belirtiler başladı dün geceden beri![]()
Yarım saatten sonra ciddiye alma benim gebelik yarım saat sonra çok çok ince çizgi çıktı bir gün sonra birdaha yaptim iki dakikada çıktı geçmişti bir gün çıkmadı net birgün sonra çıktıAdetime 5 gün var.Erken gebelik testi yaptim.1 saat sonra çıktı.Umutlanmakta istemiyorum
5-10 dk.sonra süresi doluyor ama yinede sizin fikrinizi almak istedim