Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence varKızlar ilk 1 dakika içinde bu sonucu aldım sizce gebelik var mı 6 gün gecikmem oldu hafif kasık ağrılarım var
Kızz orda anne diye bağrıyorKızlar ilk 1 dakika içinde bu sonucu aldım sizce gebelik var mı 6 gün gecikmem oldu hafif kasık ağrılarım var
Bu teste göre olmamasi imkansız insallah sağlıkla tamamlarsaninizKızlar ilk 1 dakika içinde bu sonucu aldım sizce gebelik var mı 6 gün gecikmem oldu hafif kasık ağrılarım var
Hayırlı olsun99.72 çıktı beta hcg sonucu kızlar![]()
merhaba hayırlı olsun öncelikle benimde 3. günüm geçikmenin 82 çıktı beta hcg cok heyecanlıyım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz99.72 çıktı beta hcg sonucu kızlar![]()
merhaba hayırlı olsun öncelikle benimde 3. günüm geçikmenin 82 çıktı beta hcg cok heyecanlıyım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz
Tebrik ederim darısı başıma çok istiyorum bende99.72 çıktı beta hcg sonucu kızlar![]()
Var gibi ama yarım saat sonra çıkmış olması nedeniyle emin olmak zor. Yarın yine deneyin bence sabah ilk idrarla.Merhaba bende bugün test yaptım yarım saat içinde bu şekilde çıktı testim sizce gebelik varmi 8 gün gecikti reglim
Evet bende pek emin olamadım ilk idrarla yaptım bunu da daha önce ne olursa olsun hiç çift çizgi görmemiştim bir senedir umutlanmaktan çok yoruldum İnşallah hamileyimdirVar gibi ama yarım saat sonra çıkmış olması nedeniyle emin olmak zor. Yarın yine deneyin bence sabah ilk idrarla.
İnşallah canım hepimiz aynı beklenti içindeyiz. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize.Evet bende pek emin olamadım ilk idrarla yaptım bunu da daha önce ne olursa olsun hiç çift çizgi görmemiştim bir senedir umutlanmaktan çok yoruldum İnşallah hamileyimdir![]()
İnsAllah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinİnşallah canım hepimiz aynı beklenti içindeyiz. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize.![]()