- 1 Mart 2022
- 52
- 13
- 3
- Konu Sahibi herhangibiranne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler rabbim kucağınıza da almak nasip etsin korkmayın kanda da çıkacak emin olun..
Allah razı olsun. Yine de çok umutlanmak istemiyorum cunku çok silik. Biraz netleştiriniz siyah beyaz yapınca ortaya çıktı çizgiler. Rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Moral verdiniz teşekkür ederimTebrikler rabbim kucağınıza da almak nasip etsin korkmayın kanda da çıkacak emin olun..
Canm belli var bence kan ver derim
Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürlerCanm belli var bence kan ver derim
Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürlerBugun adetime 3 gün kala kaset test yaptım sizce gebelik var mi ? Efekt ekleyerek koyuyorum fotoğrafları
Regl belirtisdr bekle regl gününe kadar hamilelik belirtileri herkeste farklı. Hamile kalmak istemiyo musunMerhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Regl belirtisdr bekle regl gününe kadar hamilelik belirtileri herkeste farklı. Hamile kalmak istemiyo musun
Hayırlısni isteyin sanmam ama kuruntu yapmayın olursa da Rabbim nasip etmiş sizeŞuan için erken diye düşünüyorum daha önce 7 haftada düşük oldu buda beni tedirgin etti bilemedim
Teşekkür ederim içim biraz olsun ferahladi iyi gecelerHayırlısni isteyin sanmam ama kuruntu yapmayın olursa da Rabbim nasip etmiş size
İhtimali az da olsa var. 2 gun kala test yap derim eğer varsa illa ki çıkacaktırŞuan için erken diye düşünüyorum daha önce 7 haftada düşük oldu buda beni tedirgin etti bilemedim
Gönlünden geçeni nasip etsin rabbimSanırım korkuyorum regl olmazsam bu yüzden tam regl gününde yapıp size yazacağım