B beyzaince Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2025 6 0 1 24 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #1 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Eklentiler image.webp 113,1 KB · Görüntüleme: 47
2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ?
O olacakolacak2612 Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2024 358 128 18 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #2 beyzaince .!.: 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Testin markası nedir
beyzaince .!.: 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Testin markası nedir
C cerkessnurr Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 21 5 1 27 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #3 beyzaince .!.: 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Suan bende öyleyim. Erken gebelik pozitif kan 1.20 Adet gününüz geçti mi ?
beyzaince .!.: 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Suan bende öyleyim. Erken gebelik pozitif kan 1.20 Adet gününüz geçti mi ?
A aydk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2025 1.192 546 38 30 30 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #4 Bazı markalar yabancı pozitif verebiliyor malesef
B beyzaince Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2025 6 0 1 24 30 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #5 cerkessnurr .!.: Suan bende öyleyim. Erken gebelik pozitif kan 1.20 Adet gününüz geçti mi ? Genişletmek için tıkla... Bana da haber verir misin peki kan testi tekrar verdiğin zaman
cerkessnurr .!.: Suan bende öyleyim. Erken gebelik pozitif kan 1.20 Adet gününüz geçti mi ? Genişletmek için tıkla... Bana da haber verir misin peki kan testi tekrar verdiğin zaman
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 2.752 1.222 48 28 30 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #6 beyzaince .!.: 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Bu marka yalancı pozitif veriyor daha koyu çizgilerle kanda negatif görmüşlüğüm var kan testi esastır regl gecikmesi olursa tekrar kan verin
beyzaince .!.: 2 tane farklı test yaptım silik şekilde var gibi kan verdim ama 1.20 çıktı daha önce benzer bişey yaşayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Bu marka yalancı pozitif veriyor daha koyu çizgilerle kanda negatif görmüşlüğüm var kan testi esastır regl gecikmesi olursa tekrar kan verin
C cerkessnurr Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 21 5 1 27 30 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzaince #7 beyzaince .!.: Bana da haber verir misin peki kan testi tekrar verdiğin zaman Genişletmek için tıkla... Tabi ki söylerim. Takvime göre benim bugunden ayin 4 üne kadar regl olmam lazım. Olursam vermeyeceğim ama olmazsam bayramdan sonra tekrar vereceğim. Sizin adet geçince mi kan verdiniz
beyzaince .!.: Bana da haber verir misin peki kan testi tekrar verdiğin zaman Genişletmek için tıkla... Tabi ki söylerim. Takvime göre benim bugunden ayin 4 üne kadar regl olmam lazım. Olursam vermeyeceğim ama olmazsam bayramdan sonra tekrar vereceğim. Sizin adet geçince mi kan verdiniz