Sizce gebelik var mıdır?

dlosum0144

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
36
7
6
27
Kızlar 22 Ağustos adet günümdü . Ama adet olmadım . En son birlikteliğim 4 temmuzda oldu . Prezervatif ile korunuyoruz ve hatta affınıza sığınıyorum içimden çıkıp boşalıyor prezervatife eşim. Göğüslerimde aşırı ağrı var karnımda her ay yaşadığım adet olacakmışım gibi bir ağrı var ama ben bir türlü adet olmadım . Gebelik için bir belirti yok sadece günümde adet olmadım ve 1 gün gecikti her ay düzenli günümden 1 gün önce adet olurum . Sizce gebelik varmıdır sağlık nedenlerimden ötürü gebe kalmamam lazım

Merhaba ufak tefek şeylerden bile regl gecikebiliyor. Sizin daha 1 gün gecikmiş. Ki dediğiniz şekilde ihtimal yok gibi bir şey. Daha da gecikirse 7-10 gün gibi test yaparsınız içiniz rahat eder.

Kan tahlili versem çıkar mı peki
Kimi adet tarihi gelmeden kan veriyor çıkıyor. Kimi geciktikten sonra. Bünyeden bünyeye değişir. İçiniz rahatlayacaksa tabi ki verebilirsiniz. Ama regl olasıya kadar acaba diyor insan ihtimalleri okuyunca.

Ben hamile olduğumu söylediğiniz şeyleri yaşayınca anladım ama sonuçta bunlar adet belirtileriyle aynı şeyler sizin anlattığınız şekilde hamile kalmanız bence çok zor yine de biraz daha gecikirse kan verin içiniz rahatlasın

Back
X